Transport

Transport van deur tot deur, binnen 1 minuut geboekt.

HooG Selections is door de centrale ligging west Nederland goed bereikbaar vanaf diverse vliegvelden met talloze internationale en intercontinentale verbindingen. Desgewenst kunnen wij vervoer voor u regelen van- of naar een van onderstaande luchthavens.

Transport Titel

Het weer en de bevolkingsdichtheid in het westen van Nederland zijn vaak van dien aard dat bezitters van oldtimers in de Bollenstreek of Amsterdam behoefte hebben aan een hoogwaardige autostalling.

Maar waar moet u op letten bij het zoeken naar een kwalitatief hoogwaardige autostalling voor old- en youngtimers?

Direct online uw transport regelen

Klassieke auto’s vertegenwoordigen vaak een behoorlijke geldelijke waarde. Het is daarom ook belangrijk dat een hoogwaardige autostalling goed beveiligd is tegen diefstal en brand. Check dus altijd of een autostalling faciliteiten zoals videobewaking, toegangscontrole, een goed hekwerk, rookmelders en sprinklerinstallaties herbergt.

Heeft u vragen?

Bij HooG Selections werken wij dagelijks hard om onze klantenservice te verbeteren. Daarom vinden wij het fijn als u met vragen zit of een opmerking wilt plaatsen. Laat ons u helpen!

Heeft u nog vragen? Bel dan gerust naar 0031 85 043 05 86 of stuur een mailtje naar info@hoogselections.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen.

Telefoonnummer

+31 85 043 05 86

E-mailadres

info@hoogselections.nl

Socials