Aston Martin DB7 te koop

Vantage 5.9 with dealership history

Transmissie

Automaat

Tellerstand

60.776 km

Vermogen

420 / 309

Prijs

€49.950,-

Merk

Aston Martin

Model

DB7

KM stand

60.776 km

Transmissie

Automaat

Brandstof

Benzine

Carrosserie

Cabriolet

Kleur

GROEN

Aantal versnellingen

5

Btw marge

Marge

Zou ik u mogen begeleiden bij de aankoop van uw Aston Martin DB7?

Diesel

Diesel Waardenburg

Verkoopadviseur

Bent u van plan een Aston Martin DB7 te kopen?

In maart 1999 maakte Aston Martin een totaal herziene DB7 Vantage en Vantage Volante, gepresenteerd tijdens het debuut op de jaarlijkse Autosalon van Genève. De DB7 was voortbouwend op het succes van de 6-cilinder-in-lijn DB7. De nieuwe Vantage-modellen werden geleverd met een geheel nieuwe 420 pk sterke 6,0 liter V12-motor. Standaard was een handgeschakelde zes versnellingsbak, optioneel was de automatische vijfversnellingsbak. Snel na de lancering kwam er een "Touchtronic" versnellingsbak, een optie die een meer betrokken ervaring bood voor klanten die de voorkeur gaven aan een combinatie van een automaat en een handgeschakelde versnellingsbak. Naast de nieuw ontwikkelde aandrijflijn had de DB7 Vantage een agressievere styling, met een grotere gril, nieuwe mist-/zij-/knipperlichten en imposante 18-inch wielen met Bridgestone S02-banden. De lederen bekleding van het interieur werd gesneden en genaaid in een speciale trimwinkel in Newport Pagnell. Dit werd in samenwerking gedaan met Wilton Carpet wie zich focuste op de vloerbekleding. Voor de Dashboardpanelen was er de keuze uit houtfineer of dashboardpanelen van koolstofvezel. De DB7 Vantage had wereldwijde aantrekkingskracht en zette nieuwe normen op het gebied van kracht, verfijning en betrouwbaarheid voor handgemaakte luxesportwagens.

Wij bij HooG Selections presenteren u met trots deze Aston Martin DB7. Dit prachtige exemplaar is geleverd in de zomer van 2003, om precies te zijn op 29-07-2003. Het door ons aangeboden exemplaar is geleverd door de Aston Martin dealer "Michiels" gevestigd in Antwerpen. Deze prachtige Aston Martin werd voor het eerst verkocht aan Dhr. De La Vella. Wie er voor koos om deze DB7 uit te voeren in het smaakvolle "Pentland Green" met een "Forest Green Light Tan" interieur. Wat ons betreft de juiste keuze. Ook koos hij ervoor om deze DB7 uit te rusten met de volgende opties: de DB7 "Touchtronic" versnellingsbak, satelliet navigatie en het "Luxury Pack". Uiteindelijk kwam de nieuwprijs voor deze DB7 Vantage neer op een bedrag van 143.103,07 euro (in België). Dit is af te lezen in de aanwezige originele verkoopfactuur van deze Aston Martin DB7 Vantage. In het jaar 2008 werd deze Aston overgekocht door Dhr. Jacobs, wie deze DB7 meenam naar Frankrijk. Om daar mooie zonnige ritten met deze prachtige cabriolet te maken. De onderhoudshistorie van deze Aston Martin DB7 Vantage is zeer uitzonderlijk, deze DB7 is altijd in onderhoud gebleven bij de dezelfde officiële Aston Martin dealer. Als gevolg hiervan is alles zeer goed gedocumenteerd. Dit is dan ook af te lezen in het onderhoudsboekje en alle bijhorende facturen. Wij hopen dat u net zo enthousiast bent over de Aston Martin DB7 Vantage als dat wij zijn. Wij nodigen u dan ook graag uit om deze DB7 te bewonderen onder het genot van een heerlijke kop koffie, graag tot ziens bij ons in Katwijk.

OVERIGE COLLECTIE

CONTACT

Als u uw aanvraag verstuurt gaat u akkoord met onze privacyverklaring. De door u verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door u gevraagde contact of de door u gevraagde informatie. Wanneer wij telefonisch contact met u opnemen kan dit gesprek worden opgenomen voor kwaliteitsverbeteringsdoeleinden.