Hummer H2 te koop

6.0 V8 Youngtimer

Transmissie

Automaat

Tellerstand

64.545 km

Vermogen

329 / 242

Prijs

€28.950,-

Merk

Hummer

Model

H2

KM stand

64.545 km

Datum eerste toelating

01-07-2004

Transmissie

Automaat

Brandstof

Benzine

Carrosserie

Terreinwagen

Kleur

GEEL

Aantal versnellingen

4

Btw marge

Marge

Zou ik u mogen begeleiden bij de aankoop van uw Hummer H2?

Diesel

Diesel Waardenburg

Verkoopadviseur

Bent u van plan een Hummer H2 te kopen?

Op onze website www.hoogselections.nl vindt u een uitgebreide fotoreportage van al onze auto's / Go to www.hoogselections.nl to find all available photos of our current stock

Misschien wel de meest imposante auto uit onze huidige collectie, dat is deze in zeer fraaie toestand verkerende Hummer H2 uit 2004!

De Hummer H2 was na de vooral door de Golfoorlog bekend geworden H1, een auto gebouwd voor militair gebruik het eerste model wat ontworpen was voor de normale consumentenmarkt.
Het project rondom de H2 kwam van de grond toen General Motors het recht verwierf om onder de merknaam van Hummer civiele versies te gaan verkopen van AM General.
Zo kwam het dat tijdens de North American International Auto Show van 2001 de geheel nieuwe H2 voor het eerst aan het grote publiek werd voorgesteld.
Voorzien van een 6.0 liter grote V8 met een vermogen van 325 pk en een trekkracht van maar liefst 495 pk was de H2 ondanks diens enorm hoge gewicht van bijna 3.000 kg in staat om binnen 9,8 seconden van 0-100 km/h te accelereren en had deze een topsnelheid van 150 km/h. Ontzagwekkende cijfers voor deze kolos!
De Hummer H2 werd door General Motors in de markt gezet als echte terreinauto, en dat kwam dan ook tot uiting in diens prestaties. Naast een maximale doorwaaddiepte van bijna 50 centimeter vormde ook obstakels van 40 centimeter hoog geen enkele belemmering.
Standaard reeds voorzien van veel luxe zoals 3-zone automatische airconditioning, lederen bekleding, elektrisch verstel- en verwarmbare voorstoelen en een uitgebreid BOSE audiosysteem deed de Hummer niet veel onder voor andere luxe terreinauto's uit die tijd.
Na 8 jaar in productie geweest te zijn viel in 2010 het doek voor het model en verdween het merk Hummer stilletjes aan uit de showrooms.
De hier door HooG Selections aangeboden Hummer H2 is om meerdere redenen bijzonder. Nieuw geleverd op 1 juli 2004 is deze H2 uitgevoerd in de introductiekleur 'Yellow', een kleur die de auto fantastisch staat en heel fraai contrasteert met de in zwart uitgevoerde accenten van de carrosserie. De originele lichtmetalen velgen, in onze opdracht zojuist professioneel gerestaureerd staan de H2 fantastisch. Met net iets meer dan 100.000 kilometer ervaring verkeert het exterieur in prachtige toestand. Iets wat ook zeker geldt voor het luxe uitgevoerde interieur. De grijs lederen bekleding is mooi mat, de stoelen hebben nog hun oorspronkelijke vorm en alle dashboarddelen zijn onaangetast. Aan alles valt af te lezen dat er met deze Hummer H2 goed is omgesprongen. De 6.0 liter grote V8 maakt nog immer indruk met diens prestaties, de automaat schakelt soepel door de versnellingen en alles maakt nog een degelijke indruk. Door de zo vrolijke kleur zijn de reacties op de H2 vaak bijzonder positief en zijn wij er van overtuigd u hiermee een bijzonder fraai exemplaar aan te kunnen bieden!

Indien u enthousiast bent geworden na het lezen van bovengenoemde lofzang raden wij u ten zeerste aan contact op te nemen met onze showroom.
Graag tot ziens bij ons in Katwijk aan Zee!

OVERIGE COLLECTIE

CONTACT

Als u uw aanvraag verstuurt gaat u akkoord met onze privacyverklaring. De door u verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door u gevraagde contact of de door u gevraagde informatie. Wanneer wij telefonisch contact met u opnemen kan dit gesprek worden opgenomen voor kwaliteitsverbeteringsdoeleinden.