COLLECTIE           GRAND OPENING ’23

Classic car kopen

Een classic car kopen

Een classic car kopen: het is ook in ons Holland de droom van heel wat autoliefhebbers. Zelf sleutelen aan een voertuig en het omtoveren tot de auto die helemaal voldoet aan uw persoonlijke smaak en behoeften, het is een van de charmes die verbonden zijn aan het eigenaarschap van een old- of youngtimer.

Lees verder om erachter te komen waar u als rechtgeaarde autoliefhebber uit Holland, de Randstad of de regio Amsterdam een classic car kunt kopen en waarom het zo leuk is om er eentje te hebben!

De aantrekkingskracht van een classic car die u hier gaat kopen

Classic cars oefenen al sinds jaar en dag een grote aantrekkingskracht uit op autoliefhebbers. Daar zijn verschillende redenen voor. We zetten ze kort voor u op een rij.

Classic cars zijn auto’s met een verhaal

Classic cars zijn auto’s met een verhaal. In tegenstelling tot fonkelnieuwe bolides die vers van de lopende band rollen, hebben classic cars een verleden. U haalt dus niet alleen een auto, maar ook een stukje geschiedenis in huis.

Zelf sleutelen aan classic cars

Een classic car kopen staat voor de echte autofanaat ook gelijk aan een boeiend project. Zelf sleutelen aan een ambachtelijk stukje autotechniek en een auto ombouwen tot een classic car die helemaal op uw maat is gemaakt: het levert vaak vele uren hobbyplezier op.

Vakwerk en exclusiviteit bij classic cars

Classic cars zijn fraaie stukjes vakwerk. Het spuitwerk, de bekleding en de motor zijn bijvoorbeeld met veel aandacht en zorg vervaardigd. Omdat ze vaak gericht zijn op bepaalde niches van de automarkt, stralen classic cars ook een hoge mate van exclusiviteit uit. Van veel modellen zijn slechts een beperkt aantal exemplaren gemaakt, wat ze tot gewilde en waardevolle collector’s items maakt.

Uw adres voor het kopen van classic cars in Holland, Amsterdam en de Randstad

Wilt u een classic car kopen in Holland, Amsterdam of de Randstad? Dan bent u bij HooG Selections aan het juiste adres. Bij ons treft u een mooie collectie classic cars aan. Of u nu van klassieke sportwagens, oude terreinwagens of stijlvolle cabrio’s houdt: Bij HooG Selections vindt u ongetwijfeld de classic car van uw dromen. Bekijk ons actuele aanbod! Heb je hier vragen over? Bel dan gerust naar 0031 85 043 05 86 of stuur een mailtje naar info@hoogselections.nl. Of vul ons contactformulier in.

Telefoonnummer

+31 85 043 05 86

E-mailadres

info@hoogselections.nl

Socials

×