Classic car kopen

Een classic car kopen

Een classic car kopen: het is ook in ons in Holland de droom van heel wat autoliefhebbers. Zelf sleutelen aan een voertuig en het omtoveren tot de auto die helemaal voldoet aan uw persoonlijke smaak en behoeften: het is een van de charmes die verbonden zijn aan het eigenaarschap van een old- of youngtimer. Voor het kopen van een classic car in regio Amsterdam en de Randstad gaat u naar HooG Selections uit Katwijk.

De aantrekkingskracht van een classic car die u hier gaat kopen

Veel autoliefhebbers kopen een classic car. Deze wagen hebben al sinds jaar en dag een grote aantrekkingskracht. Daar zijn verschillende redenen voor. We zetten ze kort voor u op een rij. Een klassieke auto kopen heeft veel voordelen. Wij voorzien u graag van aankoopadvies, zodat u nooit te veel betaald.

Een classic cars is een auto met een verhaal

Wat het ook leuk maakt om een classic car te kopen is het verhaal erachter. Classic cars zijn auto’s met een verhaal. In tegenstelling tot fonkelnieuwe bolides die vers van de lopende band rollen, hebben classic cars met een verleden. U haalt dus niet alleen een auto, maar ook een stukje geschiedenis in huis.

Vakwerk en exclusiviteit bij classic cars

Door een classic car te kopen haalt u een fraai stukje vakwerk in huis. Het spuitwerk, de bekleding en de motor zijn bijvoorbeeld met veel aandacht en zorg vervaardigd. Omdat ze vaak gericht zijn op bepaalde niches van de automarkt, straalt een classic car ook een hoge mate van exclusiviteit uit. Van veel modellen zijn slechts een beperkt aantal exemplaren gemaakt, wat ze tot gewilde en waardevolle collector’s items maakt. Er zijn ook verhuur plekken voor dure auto’s.

Zelf sleutelen aan een classic car

Een classic car kopen staat voor de echte autofanaat ook gelijk aan een boeiend project. Zelf sleutelen aan een ambachtelijk stukje autotechniek en een auto ombouwen tot een classic cars die helemaal op uw maat is gemaakt: het levert vaak vele uren hobbyplezier op.

Uw adres voor het kopen van classic cars

Wilt u een classic car kopen in Holland, Amsterdam of de Randstad? Dan bent u bij HooG Selections aan het juiste adres. Bij ons treft u een mooie collectie classic cars aan. Of u nu van klassieke sportwagens, oude terreinwagens of stijlvolle cabrio’s houdt: Bij HooG Selections vindt u ongetwijfeld de classic car van uw dromen. Bekijk ons actuele aanbod! Heb je hier vragen over? Bel dan gerust naar 0031 85 043 05 86 of stuur een mailtje naar info@hoogselections.nl. Of vul ons contactformulier in.

Telefoonnummer

E-mailadres

Socials