Contact

HooG Selections
Ambachtsweg 13
2222 AH Katwijk zh
Nederland

Telefoon: +31 85 043 05 86
E-mail: info@hoogselections.nl

 

HooG Selections B.V.
Ambachtsweg 13
2222 AH Katwijk zh

KVK: 81062842
BTW: 861911957B01

IBAN: NL56 RABO 0364 3481 19
BIC (SWIFT): RABONL2U

Wij zijn een RDW-erkend exportkantoor. Tijdens kantooruren kunt u bij onze exportbalie terecht voor het uitschrijven van voertuigen uit het Nederlands kentekenregister.

Meer informatie

Darcy2

Darcy Hoogenhout

Welkom bij HooG Selections: waar elke auto een verhaal heeft en onze oprichter, Darcy, de verteller is.

Als naamdrager en oprichter van HooG Selections is Darcy de drijvende kracht achter ons succes. Zijn avontuur begon bescheiden, met de verkoop van auto’s vanaf een parkeerterrein bij zijn huis tijdens zijn vastgoedstudie. Wat ooit een kleine bijzaak was, is nu uitgegroeid tot het toonaangevende autobedrijf dat we vandaag de dag zijn. Natuurlijk, om zoiets te bereiken, moet je een beetje gek zijn – en dat is Darcy absoluut, maar vooral gek van auto’s.

Darcy heeft het talent om de hele wereld af te struinen op zoek naar unieke auto’s die onze collectie bijzonder maken. Het zijn niet zomaar auto’s, maar voertuigen met net dat beetje extra door hun speciale edities of uitvoeringen. Zijn scherpe oog voor detail en zijn passie voor bijzondere voertuigen maken hem een ware autovisionair. Hierdoor is Darcy vaak op pad, maar als hij er is, merk je dat meteen.

Wanneer Darcy aanwezig is, brengt hij niet alleen strategisch inzicht en een scherp oog voor detail, maar ook een flinke dosis humor. Hij is de man die de koers uitzet en iedereen scherp houdt, maar ook degene die de stemming erin houdt met zijn grappen en vrolijke aanwezigheid. Darcy schuwt geen enkel goed gesprek en heeft een diepe passie voor zelfontwikkeling en groei, zowel persoonlijk als professioneel.

Met Darcy aan het roer is er “never a dull moment”. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en zijn toewijding aan het vinden van de perfecte auto’s is ongeëvenaard. Dus als hij niet onderweg is en je ooit de kans krijgt om Darcy te ontmoeten bij HooG Selections, bereid je dan voor op een inspirerende ervaring vol verhalen, lachen en vooral een enorme passie voor auto’s.

Eigenaar/Oprichter

Cor

Cor Le Clercq

Maak kennis met onze eigen ‘meester van de nuchterheid’ – Cor! Met zijn motto “doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg” is hij de belichaming van down-to-earthheid te midden van een wereld van glimmende auto’s en opwinding. Wanneer het erop aankomt heb je aan Cor een goede, hij kan situaties en lange termijn strategieën vanuit helikopterview bekijken.

Als het gaat om auto’s, heeft Cor een zwak voor de legendarische Porsche 911. Het geluid van een ronkende motor of het vooruitzicht van een nieuwe 911 die binnenkomt bij HooG Selections doet zijn hart sneller kloppen – letterlijk, want hij laat dan alles uit zijn handen vallen om de nieuwkomer te bewonderen. Ook heeft hij al talloze 911 restauraties op zijn naam staan.

Maar waarom is Cor eigenlijk bij HooG Selections? Simpelweg omdat hij het leuk vindt! Als hij niet tussen de auto’s staat te glunderen of met zijn handen in het vet staat, kun je hem vinden terwijl hij zijn passie voor rallyrijden leeft of terwijl hij wordt opgeroepen door de vrijwillige brandweer van Noordwijk, waar hij al bijna zijn hele leven deel van uitmaakt. Cor is een vaste deelnemer aan bijna elke editie van de Tulpenrallye en de SLS-rallye, waarbij hij soms zijn Alfa-Romeo GTV, Alfa-Romeo Junior Zagato of zijn Buick Roadmaster uit de garage trekt.

En als we het over Alfa Romeo hebben, nou, dan kun je Cor niet stoppen. Hij is een levende encyclopedie als het gaat om Alfa-Romeo-modellen uit de jaren ’60, vooral de iets specialere exemplaren. Met zijn kennis en passie voor dit Italiaanse merk maakt hij van elke autogesprek een boeiende ervaring.

Dus, als je ooit behoefte hebt aan een dosis nuchterheid, een goed gesprek over Porsches of Alfa Romeos, of gewoon een glimlach wilt toveren met een verhaal over rallyavonturen, zoek dan Cor op bij HooG Selections. Hij is de man die bewijst dat je niet altijd met je hoofd in de wolken hoeft te zijn om een passie voor auto’s te hebben!

Eigenaar

Diesel

Diesel Waardenburg

Als je op zoek bent naar de meest gepassioneerde petrolhead van het team, dan hoef je niet verder te kijken dan Diesel.

Zoals zijn naam al doet vermoeden, is Diesel meer dan alleen een naam – het is een levensstijl voor deze man. Met benzine die door zijn aderen stroomt en olie die door zijn gedachten snort, is hij een ware autoliefhebber in hart en nieren. Als er iemand is die de ins en outs kent van elke auto die de revue passeert, dan is het Diesel wel. Zijn liefde voor het merk TVR is zo diep geworteld dat hij het bijna als familie beschouwt – en wie kan hem dat kwalijk nemen?

Hoewel Diesel soms een beetje chaotisch kan zijn, kun je erop rekenen dat hij altijd tot het uiterste gaat voor onze klanten, waar ter wereld ze zich ook bevinden. Hij is de man die achter de schermen alles draaiende houdt terwijl hij met een knipoog en een flauwe mop het team bij elkaar brengt. Op vrijdagmiddagborrels is hij de ster van de show, en zijn bijnaam “Young Kelder” is niet voor niets verdiend.

Dus als je geïnteresseerd bent in een auto uit onze collectie of gewoon over auto’s wilt praten terwijl je een biertje drinkt, zoek dan Diesel op bij HooG Selections. Met hem aan het stuur, ben je altijd in goede handen – en wie weet, misschien vertelt hij je wel een van zijn legendarische autograppen!

Verkoper

Tom

Tom van Breemen

We hebben een ster in ons midden die niet alleen schittert door zijn knappe uiterlijk, maar ook door zijn tomeloze inzet en toewijding: Tom. Deze goodlooking jongeman kan moeiteloos een carrière als model nastreven, maar kiest er toch voor om zijn dagen te slijten tussen de glimmende bolides van ons autobedrijf.

Tom is de belichaming van een onverschrokken autopoetser. Wanneer je hem tegenkomt in de plaatselijke winkelstraat, zie je een adonis die met zijn glimlach harten sneller doet kloppen. Maar zodra hij aan het werk gaat bij HooG Selections, verandert hij in een noeste werker die niet schuwt om met een hogedrukspuit onder een auto te kruipen. Het resultaat? Een onherkenbare Tom, besmeurd van top tot teen, maar een tadeloos schone auto.

Het is precies die vastberadenheid en passie die Tom zo bijzonder maakt. Hij zorgt ervoor dat elke auto in onze collectie er dagelijks piekfijn uitziet en draait zijn hand nergens voor om. Van glimmende lak tot blinkende velgen, Tom weet van aanpakken en laat geen enkel detail onopgemerkt.

Dus de volgende keer dat je een stralend schone auto bij ons ziet staan, weet je wie daarvoor verantwoordelijk is. En als je diezelfde knappe jongeman in de winkelstraat ziet flaneren, bedenk dan even hoe hij eruitziet wanneer hij in zijn element is – met modder in zijn haar en een glimlach op zijn gezicht. Dat is onze Tom, de man met twee gezichten: de charmante verschijning en de onvermoeibare perfectionist.

Detailer

Joost

Joost van Steen

Ontmoet Joost, onze residente reus met een passie voor cijfers en auto’s zo groot als zijn gestalte.

Joost is niet alleen letterlijk het langste lid van ons team, maar hij is ook een van de langst dienende leden van de club – hij was erbij vanaf het prille begin. Terwijl zijn hoofd boven de rest van ons uitsteekt, steekt zijn passie voor getallen nog verder uit. Hij leeft in een wereld van spreadsheets en berekeningen, en we zien hem vaak alleen tijdens de lunchpauze, zijn hoofd diep begraven in papieren terwijl hij de administratie in toom houdt.

Als het aankomt op auto’s, is Joost een diehard BMW-fan. Hij houdt nog steeds een kaarsje brandend voor zijn geliefde BMW E46 330 coupé, waarvan hij nog steeds spijt heeft dat hij hem heeft verkocht. Maar laat je niet misleiden door zijn liefde voor BMW – Joost verschijnt ook wel is in een Tesla op werk, wat soms wenkbrauwen doet fronsen bij zijn petrol-head collega’s. Maar hé, zelfs rekenwonders hebben hun ondeugende kanten!

Dus als je ooit een vraag hebt over financiën, een discussie wilt voeren over de beste auto’s, of gewoon een knuffel nodig hebt van iemand die boven alles uittorent, zoek dan Joost op bij HooG Selections. Hij is misschien groot van gestalte, maar zijn hart is nog groter – vooral als het gaat om auto’s!

Administratie

blank-profile-picture-973460_960_720

Jesse Mulder

Wij een geheim wapen achter de schermen: Jesse. Deze creatieve tovenares beheerst de kunst van video-editing en visuals als geen ander. Ze is de mastermind achter al onze Social Media-uitingen, zorgt voor schitterende fotografie en ondersteunt elk event met flair en finesse.

Met haar vrouwelijke energie brengt Jesse een broodnodige balans in ons team en voorkomt ze dat onze showroom verandert in een heus hengstenbal. Haar aanwezigheid is als een frisse wind die structuur en orde brengt in onze chaotische wereld. Een blik op Jesse’s computer onthult een wonderlijke wereld van lijstjes en mappenstructuren. Soms tot het irritante af, maar eerlijk is eerlijk, HooG Selections kan niet zonder haar en haar organisatorische magie.

Jesse kwam ooit als stagiaire binnen en werkt inmiddels al een half jaar fulltime bij ons. Elke dag leren we een stukje meer over deze niet-alledaagse persoonlijkheid kennen, en dat maakt elke werkdag een avontuur. Ze is verfrissend, anders en absoluut niet doorsnee.

Mocht je Jesse tegenkomen in onze showroom, vergeet dan niet naar haar hobby’s te vragen. We beloven je, die zijn allesbehalve saai. Dankzij Jesse hebben we niet alleen prachtige visuals en een gestructureerd team, maar ook een bron van inspiratie en creativiteit binnen onze muren. Wij zijn dolblij met Jesse en hopen dat zij net zo blij is met ons.

Content Creator & Events

Karoenja

Karoenja Woudenberg

Onze meester van voorraadbeheer en koning van de klantenservice.

Karoenja is als een autowhisperer – hij fluistert liefdevol naar elke auto die ons terrein betreedt en zorgt ervoor dat ze de aandacht krijgen die ze verdienen. Van glanzende limousines tot stoere terreinwagens, Karoenja kent ze allemaal bij naam en bij motorvermogen. Hij werkt nauw samen met alle specialisten rondom HooG Selections om ervoor te zorgen dat elke auto op en top de weg op gaat.

Als je Karoenja zoekt, hoef je alleen maar het geluid van een telefoon te volgen. Hij is de levende soundtrack van ons kantoor, altijd druk in gesprek om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Hij is de spil in ons web van autoliefde en grappen, en zijn lach is net zo aanstekelijk als zijn toewijding aan zijn werk.

Soms lijkt het alsof Karoenja meer in gesprek is met auto’s dan met mensen, maar dat is alleen omdat zijn hart net zo groot is als zijn liefde voor vierwielers. Dus als je ooit een auto nodig hebt, of gewoon behoefte hebt aan een goede lach, zoek dan niet verder dan Karoenja bij HooG Selections!

Voorraadbeheer, Aftersales

blank-profile-picture-973460_960_720

Tony Ran

Onze huiscabaretier en alleskunner!

Tony is niet zomaar een collega – hij is de man die de avonden vult met sterke verhalen, vieze moppen en epische vertellingen die zelfs de meest doorgewinterde stand-up comedians jaloers zouden maken. Met Tony in de buurt is geen enkele avond saai te noemen. Maar pas op, want zijn humor is besmettelijk en voor je het weet hangt het hele team aan zijn lippen, vaak onder het genot van een verfrissend biertje.

Maar laten we Tony niet tekort doen – hij is niet alleen de grappenmaker van het team. Wat zijn ogen zien, maken zijn handen. Hij is de man die nooit te beroerd is om zijn handen uit de mouwen te steken en elke klus aan te pakken. Of het nu gaat om het repareren van auto’s, het in elkaar zetten van meubels of het maken van een hilarische grap, Tony staat altijd paraat.

En als Tony een dagje afwezig is, voelt het hele team zich incompleet. Er hangt een vreemd gevoel in de lucht, alsof er iets ontbreekt, tegelijkertijd weet niemand eigelijk wat. Dat is het Tony-effect – hij maakt ons team compleet en laat ons lachen, zelfs als hij er niet is.

Dus, als je ooit behoefte hebt aan een dosis humor, een helpende hand of gewoon een goed verhaal, zoek dan Tony op bij HooG Selections. Hij is de man die ervoor zorgt dat werken nooit saai wordt – en wie weet, misschien vertelt hij je wel een grap die je nog lang zal bijblijven!

Allround

Sjors

Sjors Aanhane

Het was een regenachtige woensdagmiddag toen Sjors voor het eerst onze showroom binnenstapte, op zoek naar hulp bij het exporteren van een auto. Vanaf dat moment leek het alsof hij altijd al deel had uitgemaakt van ons team en nooit was weggeweest. Sjors is werkelijk uniek, met een excentriek karakter en een hart van goud. Hij is de jongen die niet zomaar te binden is, en zeker niet gemaakt is om altijd op één plek te werken. Toch is het ons tot nu toe gelukt om hem een paar dagen per week aan ons te binden in de werkplaats – en daar zijn we ontzettend blij mee!

Sjors is echt een zwaargewicht in Nederland, en dat bedoelen we niet alleen letterlijk; op het gebied van technische autokennis en elektronica is hij een echte autoriteit. Zo is hij KFZ-Meister en KFZ-Ingenieur gecertificeerd door TÜV-Nord in Duitsland. Daarnaast is hij gecertificeerd door AMG om aan de meest exclusieve auto’s ter wereld te werken. Hij heeft voor elk probleem een oplossing, en als hij die niet meteen heeft, dan heeft hij die de volgende dag. Want Sjors slaapt niet voordat hij uitgezocht heeft wat er aan de hand is. Voor Sjors is er geen klus te moeilijk en geen uitdaging te groot. Zijn woordenboek kent geen ‘niet afmaken’ of ‘niet begrijpen’ – hij gaat altijd tot het uiterste om dingen voor elkaar te krijgen.

Maar het is niet alleen zijn technische expertise die hem bijzonder maakt. Sjors brengt ook humor, avontuur en warmte naar ons team. Met zijn passie voor auto’s is hij de ideale gesprekspartner. Hij is de man die ervoor zorgt dat de kwaliteit van de autocollectie bij HooG Selections gewaarborgd wordt.

Dus, als je ooit hulp nodig hebt met iets technisch, een goede grap wilt horen, of gewoon een inspirerend gesprek wilt voeren, zoek dan Sjors op bij HooG Selections. Hij is te herkennen aan zijn robuuste werklaarzen, zijn grote glimlach en net iets te fancy gouden bril.

Werkplaats

blank-profile-picture-973460_960_720

Mirjam van den Berg

Administratie

Benjamin

Benjamin Huntelman

Stagiar

blank-profile-picture-973460_960_720

Jouw foto hier?

www.hoogselections.nl/vacatures

Heeft u nog vragen?

Mocht u na het bekijken van onze website vragen hebben, bijvoorbeeld over een specifiek voertuig of over een van onze diensten. Dan kunt u tijdens onze kantooruren telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Ook kunt u ervoor kiezen om het contactformulier hieronder in te vullen, dan bellen of mailen wij u terug. 

Join the team!

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe liefhebbers. maak nu een afspraak!