Onze showroom als eventlocatie

"Het karakter van een oldtimer draagt bij aan het authentieke gevoel van autorijden"

Bij HooG Selections geloven we dat passie, elegantie en verfijning hand in hand gaan. Als vooraanstaand autobedrijf hebben we ons toegewijd aan het koesteren van deze waarden, niet alleen in onze uitgebreide collectie klassieke en exclusieve auto’s, maar ook in de ervaringen die we creëren voor onze klanten en gemeenschap. Daarom zijn we verheugd om onze prachtige 6000 m² grote showroom open te stellen voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar een unieke en inspirerende locatie voor hun volgende evenement.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een Unieke Sfeer voor Uw Speciale Gelegenheid

Stelt u zich eens voor: omringd door een schat aan tijdloze schoonheid en automotive geschiedenis, omringd door enkele van ‘s werelds meest iconische en begeerde auto’s. Dit is de atmosfeer die u kunt verwachten wanneer u uw evenement organiseert bij HooG Selections. Of het nu gaat om een ​​verfijnde zakelijke bijeenkomst, een betoverende gala-avond, een opwindende productlancering of een intieme bruiloftsreceptie, onze showroom biedt de perfecte achtergrond voor het creëren van onvergetelijke momenten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ruimte en Flexibiliteit, Afgestemd op Uw Wensen

Met 6000 m² aan ruimte biedt onze showroom een scala aan mogelijkheden en flexibiliteit om aan de unieke behoeften van uw evenement te voldoen. Of u nu een intieme bijeenkomst voor een select gezelschap plant of een grootschalig evenement organiseert, onze ruimte kan worden aangepast en ingericht om aan uw specifieke eisen te voldoen. Van elegante diners tot dynamische presentaties, wij bieden de perfecte setting voor uw visie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Professionele Ondersteuning van Begin tot Eind

Bij HooG Selections streven we naar perfectie in elk detail. Ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen bij het plannen en uitvoeren van uw evenement, met aandacht voor elk aspect van uw visie. Van het regelen van catering en entertainment tot het verzorgen van audiovisuele apparatuur en decoratie, wij zorgen voor een naadloze en stressvrije ervaring, zodat u zich kunt concentreren op het creëren van onvergetelijke momenten voor uw gasten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een Centrale Locatie, Gemakkelijk Bereikbaar voor Uw Gasten

Onze showroom is gunstig gelegen in Katwijk zh, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor gasten uit de hele regio. Met voldoende parkeergelegenheid en goede verbindingen met het openbaar vervoer, is het organiseren van uw evenement bij HooG Selections zowel praktisch als handig voor uw gasten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maak Uw Evenement Onvergetelijk bij HooG Selections

Of u nu een bedrijfsevenement, een jubileumviering, een bruiloftsreceptie of een andere speciale gelegenheid plant, HooG Selections biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over het gebruik van onze showroom als uw volgende evenementenlocatie. We kijken ernaar uit om samen met u een onvergetelijke ervaring te creëren.