COLLECTIE

Ford oldtimers

"Het karakter van een oldtimer draagt bij aan het authentieke gevoel van autorijden"

Ford oldtimers bij HooG Selections

Voor liefhebbers van klassieke auto’s vormen de oldtimers van Ford een leuke categorie. De auto’s van dit merk zijn relatief betrouwbaar, technisch sterk en hebben vaak uitgesproken Amerikaanse ontwerpen. Ford oldtimers vormen een groot deel van de Amerikaanse oldtimer markt. Ford, als een van de oudste automerken, heeft een groot aantal modellen geproduceerd die vandaag de dag worden gewaardeerd om hun esthetiek en prestaties uit het verleden. Dit blog gaat in op de meest populaire Ford modellen, de betrouwbaarheid van de auto’s en onderaan de pagina staat ons actuele aanbod van Ford oldtimers weergegeven!

Diesel

Diesel Waardenburg

Verkoopadviseur

image00001 (2)

Populairste Ford modellen

Ford heeft veel modellen uitgebracht door de jaren heen. Veel daarvan zijn door de jaren heen de harten van verzamelaars en liefhebbers hebben veroverd. De Ford Mustang, in het bijzonder, staat prominent op de lijst van populaire oldtimers. Bekend om zijn iconische uitstraling, aanwezigheid in films, geluid en prestaties. De Ford Mustang is echter niet het enige model dat bij Ford liefhebbers omhoog komt wanneer je hen de mooiste modellen vraagt. Andere modellen zoals de Ford Capri en de Thunderbird. En een écht oudje die deze lijst afmaakt, is de klassieke Model A. Deze auto’s  bieden een breed spectrum om uit te kiezen, van luxe en comfort tot pure rijprestaties en bijzondere ontwerpen.

Betrouwbaarheid van Ford oldtimers

De betrouwbaarheid van de oldtimers van dit merk hangt sterk af van de specifieke geschiedenis, het onderhoud en de restauratie van ieder voertuig. Het aantal klassieke Ford modellen dat in goede staat rondrijdt is echter wel hoog. Dit geeft een indicatie van de betrouwbaarheid van de voertuigen, mits goed onderhouden. Belangrijk is wel om te beseffen dat de aankoop van iedere klassieker, niet alleen een kwestie is van betrouwbaarheid maar ook van liefde en passie voor het merk. Voor velen weegt het plezier op tegen de eventuele onderhoudskosten. Het is een rijbeleving en het geeft je toegang tot een wereld met leuke groepen en evenementen om samen met anderen van dezelfde passie te genieten. 

Hieronder vindt u onze huidige voorraad van dit merk. Wij nodigen u van harte uit in onze mooie showroom in Katwijk en spreken u graag over uw volgende aankoop! 

STUK VOOR STUK OP KWALITEIT GESELECTEERD

Onze collectie Ford oldtimers

"Wij kopen graag uw Ford oldtimer of andere bijzondere auto. Voor onze collectie zijn wij altijd op zoek naar nieuw aanbod afkomstig van liefhebbers!"