Een klassieke auto kopen

Bezoek vandaag nog onze 6000 m2 showroom in Katwijk. Geniet van onze op kwaliteit geselecteerde collectie young- en oldtimers.

Dinsdag t/m vrijdag van 09.00 - 18.00 uur, zaterdag van 10.00 - 17.00 uur

De opening van onze nieuwe 6000 M2 showroom was geweldig, gelukkig hebben we de foto's nog!

Een klassieke auto is vaak een fabelachtig stukje vakwerk dat autoliefhebbers graag kopen om in te rijden. Of u nu houdt van de snelheid en het design van een klassieke Porsche, de kracht en robuustheid van een Mercedes-terreinwagen of de luxe van een klassieke BMW-cabrio; de markt voor klassieke auto’s is volop in beweging en herbergt diverse interessante opties voor elke autofanaat die klassiekers wil kopen nabij Haarlem. HooG Selections uit Katwijk heeft een prachtig assortiment aan klassiekers die te koop staan in regio Randstad. Voor het kopen van een klassieke wagen in de omgeving van Haarlem en de Randstad zit u bij ons goed.

STUK VOOR STUK OP KWALITEIT GESELECTEERD

Onze nieuwste selecties

ONZE KLANTEN ZIJN ONZE TROTS

Klanten aan het woord

Renee Peerdeman
Renee Peerdeman
10/10/2023
Dit jonge bedrijf heeft potentie! Er werd goed meegedacht met de klant en de service was top. Aanrader!
Erwin Michel Mulder
Erwin Michel Mulder
20/08/2023
Heerlijk om ook gewoon even te kijken, vriendelijke mensen
Johan Monsma
Johan Monsma
15/08/2023
Museum waardige Collectie Automobielen. Alleen het bezoeken is al een feestje laat staan als je als nieuwe eigenaar van een klassieker of youngtimer de showroom verlaat.
Ron Harteveld
Ron Harteveld
02/08/2023
Onlangs kocht ik bij Darcy en Joost een prachtige Alfa Romeo Spider. Bij de bezichtiging van de auto is er bij mij een goed gevoel ontstaan door met name de open en eerlijke manier van communiceren. De auto werd voor de proefrit direct buiten gezet zodat de auto in daglicht te bewonderen was. Na de proefrit is de auto op de brug gezet om ook de onderkant goed te kunnen bekijken. Dit alles heeft mij een zeer vertrouwd gevoel gegeven en heeft ertoe geleid dat ik ben overgegaan tot de koop. De auto heeft een nieuwe APK gekregen en de aandachtspunten die ik had opgegeven bij de koop waren keurig uitgevoerd. Ik ben heel erg tevreden over het verloop van de aankoop en ben superblij met de Spider.
loek vesters
loek vesters
28/07/2023
Mooie showroom die ik twee keer bezocht heb (kopen en ophalen van de auto); tussen de twee bezoeken is de voorraad noemenswaardig veranderd, er is een goede roulatie en het is de moeite waard om regelmatig een bezoek te brengen. Ook de AfterSales mag benoemd worden, er was een servicegedreven houding en dit werd door Caresance Classic Cars in Voorschoten in opdracht van Hoog Selections perfect afgewikkeld. 4 ½ Ster.
Evert Leeden van der
Evert Leeden van der
27/06/2023
Vandaag de BMW 200km terug gereden naar het mooie Twente. Heerlijk om er in te rijden. Super service en alle gemaakte afspraken nagekomen. Prachtig bedrijf met enthousiaste medewerkers. Jong en toch al heel veel kennis van de bijzondere auto’s bij Hoog. Een aanbeveling doe ik dan ook met plezier aan alle aspirant kopers. Groet, Evert vd Leeden Westerhaar-Vriezenveensewijk.
René B
René B
11/06/2023
Ik heb wegens omstandigheden afscheid moeten nemen van mijn C63 AMG maar deze is in zeer goede handen gekomen bij de mannen van HOOG Selections. Gelukkig heb ik daar een hele mooie BMW 330CI m-sport aan kunnen schaffen waar ik ook hele fijne kilometer mee ga maken. Ik moet zeggen dat het een hele mooie showroom is met fascinerende auto's en ik van begin af aan een goed gevoel had over de open manier van handelen. Mannen en in bijzonder de verkoper in kwestie"Joost" bedankt en we houden contact en wie weet tot de volgende aanschaf of verkoop.

“Who told you that you should use the brakes, you should simply drive"

De liefde voor Porsche zit bij HooG Selections diep in het DNA. Het zal u niet verbazen dat u vooral klassiekere modellen zal terugvinden binnen onze collectie maar ook van een goed samengestelde 997 gaat ons hart sneller kloppen. De zoektocht naar in originele staat verkerende en bijzondere Porsches is dan ook altijd gaande. Een leuk detail is, dat wij naast de verkoop ook gespecialiseerd zijn in het restaureren van 930 Turbo’s. Dit gebeurt volledig via fabrieksspecificatie en bij voorkeur de 3.0 liter versies. Deze zullen dan ook vaak te vinden zijn in onze showroom.

Onze laatste selectie Porsches

Kopen en verkopen van een klassieke auto

Voor het kopen en verkopen van uw klassieke wagen zit u bij ons goed. Heeft u een klassieke auto die u wilt kopen of verkopen? Dan bieden wij u een eerlijke en marktconforme prijs. Mensen die bij ons een klassieke wagen willen kopen, kunnen rekenen op een concurrerende prijs en persoonlijk contact tijdens het hele oriëntatie- en aankoopproces. Bent u op zoek naar een specifiek model van de klassieke wagen die te koop staat in de Randstad? Dan kunt u bij ons ook vrijblijvend een zoekopdracht voor een oldtimer plaatsen, zodat u de meest perfecte klassieke wagen vindt die te koop staat. Het is soms lastig om de juiste klassiekers te vinden en te kopen. Daarom helpen wij u graag bij het vinden de ideale klassieke wagen die te koop staat.

“Aerodynamics are for people who can't build engines”

Het rijden in een Ferrari en zelfs het kijken ernaar is en blijft een magisch iets. Echter is kennis en kunde bij de aanschaf van een Ferrari van cruciaal belang. De ene Ferrari is de ander niet. Binnen HooG Selections hebben wij een grote voorliefde voor het merk en zetten graag onze professionele kennis en uitgebreide netwerk in om onze klanten optimaal te begeleiden in het verwezenlijken van deze jongensdroom.

Onze laatste selectie Ferrari's

Kom een klassieke wagen kopen in de Randstad

Er zijn diverse klassieker te koop. Van Haarlem tot en met Zuid-Holland kunt u kiezen uit meerdere dealers en particuliere verkopers, waar u klassiekers kunt kopen. HooG Selections onderscheidt zich op een aantal manieren van de concurrentie:

  • We beschikken over een uitgebreide showroom aan klassieke wagens die te koop staan met een wisselende voorraad. U kunt de klassieke auto waarin u geïnteresseerd bent dus altijd eerst bekijken voordat u hem gaat kopen.
  • We hebben voor ieder wat wils. Van zeldzame klassiekers tot premiums voor dagelijks gebruik, alles is bij ons te koop. Voor het kopen van klassieke auto’s die voldoen aan uw wensen zit u bij ons goed.
  • We transporteren klassiekers die te koop staan door heel Nederland. Wilt u bijvoorbeeld een klassieke wagen kopen, maar is er in de directe nabijheid niets voorhanden? Dan brengen wij de klassieke auto die u wilt kopen graag van Zuid-Holland naar Haarlem.

Waarom een klassieke wagen kopen?

Er zijn diverse redenen om een klassieke wagen te kopen. Allereerst is een old- of youngtimer in goede staat natuurlijk een lust voor het autominnende oog. Het klassieke design, het lak- en chroomwerk en de tijdloosheid geven oude auto’s een hoop karakter en een vaak uniek smoelwerk.

Daarnaast is het voor mensen die graag klassieke auto’s kopen leuk om eraan te sleutelen. Het restaureren van klassiekers, die bij ons te koop staan, is natuurlijk een mooie uitdaging. Veel liefhebbers kopen klassieke auto’s om deze te restauren en af te stemmen op hun eigen smaak. Er gaat vaak wel wat tijd, geld en moeite in zitten, maar dat maakt de rechtgeaarde autopurist natuurlijk helemaal niets uit. Ook is het kopen van een klassieke wagen vaak een waardevolle investering. Zeker zeldzame modellen hebben een behoorlijke geldelijke waarde die alleen maar stijgt als ze goed gerestaureerd worden. Een mooie klassieke wagen die te koop staat kan natuurlijk ook een mooi familiebezit worden, dat u in de toekomst kunt doorgeven aan uw kinderen of kleinkinderen.

Neem nu contact met ons op

Wilt u graag meerdere klassiekers of een prachtige klassieke auto kopen? Wij helpen u graag bij het vinden van de classic car van uw dromen. Bij ons moet u zijn om klassieke auto’s te kopen die voldoen aan uw wensen. Wilt u meer weten over onze diensten en collectie? Of wilt u eens een kijkje nemen in onze showroom om klassieke auto’s te kopen? Kom dan langs of plan ene afspraak in.