Klassieke wagen kopen
Randstad

Een klassieke wagen kopen in de Randstad

Nederland herbergt behoorlijk wat liefhebbers van klassieke wagens. Cijfers van BOVAG lieten bijvoorbeeld zien dat er begin 2020 ruim 200.000 auto’s van 30 jaar of ouder in Nederland stonden, een aantal dat nog steeds groeit.

Maar waar moet u zijn als u een klassieke wagen wilt kopen in de Randstad? En waar moet u op letten? Lees verder voor de antwoorden op deze vragen

Waarom een klassieke wagen kopen?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen een klassieke wagen kopen. We zetten de belangrijkste kort voor u op een rij.

Passie voor auto’s? Een klassieke wagen kopen

Voor veel mensen komt de wens om een klassieke wagen te kopen voort uit een pure passie voor auto’s. Ze houden van het design en de techniek, maar ook van het verhaal achter een oldtimer. Bovendien sleutelen ze graag aan auto’s en vinden ze het restaureren en customizen van een klassieke wagen een uitdagend project.

Een klassieke wagen kopen als investering

Uw geld op de bank zetten levert vandaag de dag niets meer op. Sterker nog, boven een bepaalde vermogensgrens kost het u zelfs geld. Investeren in een oldtimer kan op termijn meer rendement en extra vermogen opleveren, zeker als het gaat om klassieke wagens die zeldzaam zijn of een bijzondere historie hebben.

Een klassieke wagen kopen:
de aandachtspunten

Het is wel verstandig om bij het kopen van een klassieke wagen rekening te houden met de volgende aandachtspunten:

  • Naar welk type auto ben ik op zoek? Ziet u uzelf het liefst terug in een klassieke sportwagen of in een oerdegelijke terreinwagen?
  • Ga goed voorbereid op pad. Benut de aanwezige digitale informatiekanalen (blogs, websites) en raadpleeg een expert op het gebied van klassieke wagens voordat u een definitieve aankoop doet.
  • Kijk de binnen- en buitenkant van een klassieke wagen goed na op eventuele uiterlijke en technische onvolkomenheden.
  • Doe voor de aanschaf van uw nieuwe klassieker een gedegen aankoopkeuring door een specialist om latere teleurstellingen te voorkomen.

Kom een klassieke wagen kopen in de Randstad

Er zijn diverse klassieke wagens te koop in de Randstad. Van Haarlem tot en met Zuid-Holland kunt u kiezen uit meerdere dealers en particuliere verkopers. HooG Selections onderscheidt zich op een aantal manieren van de concurrentie:

  • We beschikken over een uitgebreide showroom met een wisselende voorraad. U kunt de klassieke wagen waarin u geïnteresseerd bent dus altijd eerst bekijken voordat u hem koopt.
  • We hebben voor ieder wat wils. Van zeldzame klassiekers tot premiums voor dagelijks gebruik: bij HooG vindt u de klassieke wagen die perfect past bij uw beurs en wensen.
  • We transporteren auto’s door heel Nederland. Wilt u bijvoorbeeld een klassieke wagen kopen in Haarlem, maar is er in de directe nabijheid niets voorhanden? Dan brengen wij uw old- of youngtimer graag van Zuid-Holland naar Haarlem.

Wilt u meer weten over onze voordelen? Bel dan naar 0031 85 043 05 86 of e-mail ons op info@hoogselections.nl. Tevens kunt u ons contactformulier invullen.

Telefoonnummer

+31 85 043 05 86

E-mailadres

info@hoogselections.nl

Socials