Klassiekers kopen
Haarlem

Klassiekers kopen in de buurt van Haarlem

Haarlem is een stedelijke parel aan de noordgrens van de Randstad. Het historische karakter en de afwezigheid van de drukte die zo kenmerkend is voor Amsterdam maken van Haarlem een kleinere en lieflijkere versie van onze hoofdstad. De ideale plek dus voor een toer met uw klassieke wagen. 

Lees verder om erachter te komen hoe u klassiekers kunt kopen in Haarlem en waar u bij het aanschaffen van een old- of youngtimer op moet letten.

Waarom een klassieke wagen kopen nabij Haarlem?

Er zijn diverse redenen om een klassieke wagen te kopen. Allereerst is een old- of youngtimer in goede staat natuurlijk een lust voor het autominnende oog. Het klassieke design, het lak- en chroomwerk en de tijdloosheid geven oude auto’s een hoop karakter en een vaak uniek smoelwerk.

Daarnaast is het voor mensen die graag aan auto’s werken natuurlijk een mooie uitdaging om een klassieker te restaureren en helemaal op de eigen smaak en wensen af te stemmen. Er gaat vaak wel wat tijd, geld en moeite in zitten, maar dat maakt de rechtgeaarde autopurist natuurlijk helemaal niets uit. 

Ook is een klassieker vaak een waardevolle investering. Zeker zeldzame modellen hebben een behoorlijke geldelijke waarde die alleen maar stijgt als ze goed gerestaureerd worden. Een mooie oldtimer is natuurlijk ook een mooi familiebezit dat u in de toekomst kunt doorgeven aan uw kinderen of kleinkinderen.

Een klassieker kopen in regio Haarlem: zo gaat u te werk

Hoe gaat u nu te werk als u een klassieker wilt kopen in Haarlem? Doe uw voordeel met de onderstaande tips.

Het aanbod in kaart brengen

Breng allereerst het aanbod nauwkeurig in kaart. Staan er klassiekers te koop in Haarlem of de omgeving? Een speurtocht op het internet geeft vaak een goed overzicht van dealers en particulieren die klassiekers te koop aanbieden in de Randstad. Spit ook folders en huis-aan-huisbladen door op zoek naar interessante advertenties.

De betrouwbaarheid van de verkoper checken

Bij een kostbaar product als een klassieke auto is het ook verstandig om de betrouwbaarheid van de verkoper te checken. Weet hij van wanten? Heeft hij al eerder klassiekers gekocht of verkocht? Wat zijn de ervaringen van andere kopers met deze aanbieder? Op internet vindt u vaak volop onafhankelijke reviews die een beeld schetsen van de betrouwbaarheid en het kennisniveau van diverse verkopers van klassieke auto’s.

Kom de auto bekijken

Het is ook verstandig om de klassieker eerst te bekijken en uit te testen voordat u overgaat tot definitieve koop. Vertoont de auto geen zware uiterlijke en technische mankementen? Voldoet hij in het echt aan de voorstelling die u in uw hoofd heeft?

Kom langs, we helpen u verder met klassieker kopen in Haarlem

Wilt u een klassieker kopen in Haarlem en weten welke klassiekers te koop zijn in de Randstad? Dan bent u bij HooG Selections aan het juiste adres. Ons aanbod herbergt zowel zeldzame klassiekers als premiums voor dagelijks gebruik. In onze showroom kunt u de diverse modellen bovendien uitgebreid bekijken.

Last but not least: wij transporteren auto’s door heel Nederland en Europa. Afstand is dus geen probleem… Heeft u vragen over het kopen van klassieke auto’s en het vervoeren ervan, bel dan naar 0031 85 043 05 86 of stuur een mailtje naar info@hoogselections.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen.

Telefoonnummer

+31 85 043 05 86

E-mailadres

info@hoogselections.nl

Socials