Oldtimer restauratie
Bollenstreek

Oldtimer restauratie bollenstreek:
Van deel restauratie tot complete overhaul

HooG Selections is uw betrouwbare en gekwalificeerde vak partner op het gebied van oldtimer restauratie in de bollenstreek. Voor het restaureren van uw auto bent u bij ons op het juiste adres. Van totaalrestauratie tot deelrestauratie. Van het opnieuw laten spuiten van uw oldtimer tot (schade) herstel in originele staat. Altijd met zo veel mogelijk originele onderdelen en specifiek gereedschap.

Wij zijn trots op het aantal gerestaureerde oldtimers op onze naam. Enkel vorig jaar al waren zo’n achttien mensen uit Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Gelderland u voor en vertrouwde hun oldtimer restauratie bollenstreek aan ons toe. Uw oldtimer en/of klassieker is bij ons in goede handen.

Kom langs met uw oldtimer

Voorafgaand aan de oldtimer restauratie komt u bij ons langs voor een vrijblijvende offerte betreffende de restauratie van uw oldtimer. Onze specialisten nemen uw wensen door en de mogelijkheden binnen het aangegeven budget. Onze specialisten vertellen u graag met passie en liefde over ons vak. 

Transparantie en realistisch zijn naar u als klant staat voor ons centraal. Voorafgaand aan de restauratie van uw oldtimer wilt u duidelijkheid en wij begrijpen dat. Wij spreken alles met u tot in de puntjes door, van werkzaamheden tot materiaalkosten en manuren.

Alle werkzaamheden omtrent de restauratie van uw oldtimer worden binnenshuis uitgevoerd. Onze werkzaamheden lopen uiteen van laswerkzaakheden, tot het met de hand reconstrueren van plaatwerk en motorrevisie. Wij willen en kunnen u een totaalconcept aanbieden om te voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die u van ons verwacht. Binnen ons bedrijf wordt er constant getoetst op kwaliteit en kostenefficiëntie, de uitdaging voor ons als bedrijf is om hier steeds weer de perfecte balans in te vinden. En constant aan te voelen waar u op aanstuurt.

Oldtimer restauratie bollenstreek voor alle merken

Onze oldtimer restauratie bollenstreek is niet merk of model specifiek. Met alle merken hebben wij ervaring. Echter ligt onze grootste kennis en specialisme bij de Duitse, Zweedse en Italiaans automerken. Wij doen veel restauratie projecten met Porsche, BMW, Mercedes, Audi, Volkswagen, Alfa Romeo, Lancia, Maserati, Ferrari en Volvo. Wij hebben in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd. Zowel bij toeleveranciers van nieuwe en gebruikte onderdelen als bij revisiespecialisten en verzamelaars. Wij nodigen u dan ook graag vrijblijvend uit bij ons in Sassenheim om onze portfolio in te zien en elkaar de hand te schudden. Bel ons direct voor een afspraak op (0)252 347 176 of stuur een e-mail naar info@hoogselections.nl

Wanneer u uw oldtimer bij ons laat restaureren nemen wij uiteraard ook het gehele transport uit handen. Wij verzorgen het transport vanuit en naar de gehele Benelux, uiteraard volledig verzekerd en met een gecertificeerd chauffeur.

Telefoonnummer

E-mailadres

Socials