COLLECTIE

Oldtimer
Zoekopdracht

Een oldtimer vinden middels een zoekopdracht

Bij HooG Selections uit Katwijk vindt u uw ideale oldtimer en youngtiker, door ons een zoekopdracht te geven. Iedere oldtimer is uniek, iets dat ook vaak geldt voor de iets jongere youngtimers. Dat is tegelijkertijd de grote charme van deze klassieke auto’s: ze hebben allemaal een eigen verhaal en een unieke geschiedenis. Een zoekopdracht voor een oldtimer of youngtimer is een goede manier om binnen de verschillende nationale en internationale collecties de klassieke wagen van uw dromen te vinden. Wij helpen u graag met het opstellen van een zoekopdracht voor een oldtimer of youngtimer.

Waar gaat u doorheen als u een zoekopdracht voor een oldtimer uitvoert

Old- en youngtimers worden vaak niet alleen om puur rationele of functionele redenen aangeschaft. Emotie, nostalgie, het herleven van een herinnering of het opdoen van een nieuwe ervaring spelen meestal ook een grote rol. Dit leidt ertoe dat mensen vaak een heel specifiek beeld van hun wensauto in hun brein hebben geprent.

Zoekwerk en -tijd besparen met een oldtimer-zoekopdracht of youngtimer-zoekopdracht

Op eigen houtje en zonder duidelijk plan autocollecties opsporen en doorzoeken is een klus die veel tijd kost. En het is bovendien maar de vraag of u de zo vurig gewenste auto op die manier vindt. De oplossing? Een zoekopdracht voor een oldtimer of youngtimer opstellen. Wij helpen u hier graag mee. Wij gaan voor u op zoek naar de klassieke auto die u in uw gedachten heeft en adviseren u aan de hand van onze uitgebreide kennis over de (inter)nationale markt voor klassieke auto’s. Met een concrete zoekopdracht voor een oldtimer of youngtimer wordt het een stuk eenvoudiger om net die speciale old- of youngtimer te vinden waar u uw hart aan heeft verpand.

Laat u door het proces voeren

We kunnen de old- of youngtimer voor u zoeken en aankopen, en u tegelijkertijd van informatie voorzien en meekijken gedurende het hele proces. HooG Selections houdt zich ook bezig met het importeren en exporteren van classic cars. Ook als uw gewenste old- of youngtimer zich in het buitenland bevindt, is de kans groot dat we hem vinden. Wilt u ook de klassieker van uw dromen vinden met een zoekopdracht voor een oldtimer of youngtimer? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar +31 85 043 05 86.

Telefoonnummer

E-mailadres

Socials