COLLECTIE           GRAND OPENING ’23

Oldtimer
Zoekopdracht

Een oldtimer-zoekopdracht:
wat is het en hoe gaat het in zijn werk?

Iedere oldtimer is uniek, iets dat ook vaak geldt voor de iets jongere youngtimers en diegene die deze auto’s rijden. Maar dat is tegelijkertijd de grote charme van deze klassieke auto’s: ze hebben allemaal een eigen verhaal en een unieke geschiedenis.

Een oldtimer- of youngtimer-zoekopdracht is een goede manier om binnen de verschillende nationale en internationale collecties de klassieke wagen van uw dromen te vinden. HooG Selections helpt u graag met het opstellen van een oldtimer-zoekopdracht.

Emotie en ervaring: waar gaat u doorheen als u een oldtimer-zoekopdracht uitvoert

Old- en youngtimers worden vaak niet alleen om puur rationele of functionele redenen aangeschaft. Emotie, nostalgie, het herleven van een herinnering of het opdoen van een nieuwe ervaring spelen meestal ook een grote rol. Dit leidt ertoe dat mensen vaak een heel specifiek beeld van hun wensauto in hun brein hebben geprent.

Zoekwerk en -tijd besparen met een oldtimer-zoekopdracht of youngtimer-zoekopdracht

Op eigen houtje en zonder duidelijk plan oldtimer- en/of youngtimer collecties opsporen en doorzoeken is een klus die veel tijd kost. En het is bovendien maar de vraag of u de zo vurig gewenste auto op die manier wel vindt. De oplossing? Een oldtimer-zoekopdracht, of youngtimer-zoekopdracht opstellen. HooG Selections helpt u hier graag mee.

Wij gaan voor u op zoek naar de auto die u in uw gedachten heeft en adviseren u aan de hand van onze uitgebreide kennis over de (inter)nationale markt voor klassieke auto’s. Met een concrete oldtimer-zoekopdracht wordt het een stuk eenvoudiger om net die speciale old- of youngtimer te vinden waar u uw hart aan heeft verpand.

Laat u door het proces voeren

We kunnen de old- of youngtimer voor u zoeken en aankopen, en u tegelijkertijd van informatie voorzien en mee laten kijken gedurende het hele proces. HooG Selections houdt zich ook bezig met het importeren en exporteren van klassieke auto’s. Ook als uw gewenste old- of youngtimer zich in het buitenland bevindt, is de kans groot dat we hem vinden. 

Wilt u ook de klassieker van uw dromen vinden met een oldtimer- of youngtimer-zoekopdracht? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Dit kan door het bellen naar 0031 85 043 05 86. Of stuur een e-mail naar info@hoogselections.nl.

Telefoonnummer

+31 85 043 05 86

E-mailadres

info@hoogselections.nl

Socials

×