COLLECTIE           GRAND OPENING ’23

Oldtimers kopen
Haarlem

Oldtimers kopen in Haarlem

Haarlem is een mooi stedelijk juweeltje in Noord-Holland. Het historische en gemoedelijke karakter maakt van Haarlem volgens velen een kleinere en sympathiekere versie van Amsterdam.

 Een mooie plek dus voor een ritje met een oldtimer. Lees verder voor meer informatie over oldtimers kopen in Haarlem en leer waar u bij het kopen van een oldtimer op moet letten.

Waarom een oldtimer?

Zoals u weet, spreken oldtimers tot veler verbeelding. Een mooie en vakkundig gerestaureerde oldtimer is een lust voor het auto minnende oog. Denk daarbij aan het klassieke design, het lakwerk en de tijdloosheid. Zij geven oude auto’s een berg karakter.

Daarnaast is het voor mensen die graag aan auto’s werken natuurlijk een mooie uitdaging om een oldtimer helemaal naar eigen inzicht te restaureren. Er gaat vaak wel wat tijd, geld en moeite in zitten, maar dat maakt de rechtgeaarde autofanaat natuurlijk weinig uit.

Investeer in een oldtimer

Een oldtimer kan ook een waardevolle investering zijn. Zeker zeldzame modellen zijn best wel wat duiten waard. De prijs stijgt bovendien als ze mooi opgeknapt worden. Maar een mooie oldtimer is natuurlijk ook een prachtig familiestuk dat u in de toekomst kunt doorgeven aan de volgende generaties.

Een oldtimer kopen in Haarlem:
zo gaat u te werk

Maar hoe gaat u nu te werk als u een oldtimer wilt kopen in Haarlem? Wij hebben wel een paar goede suggesties:

Het aanbod in kaart brengen

Breng allereerst het aanbod nauwkeurig in kaart. Staan er klassiekers te koop in of rondom Haarlem? Een speurtocht op het internet geeft vaak een goed overzicht van dealers en particulieren die oldtimers te koop aanbieden in Haarlem en omstreken. Vergeet ook niet te kijken in folders en huis-aan-huisbladen. Daar staan soms interessante advertenties in.

De betrouwbaarheid van de verkoper checken

Bij een kostbaar product als een klassieke auto is het ook verstandig om de betrouwbaarheid van de verkoper te checken. Beschikt hij over veel expertise op het gebied van klassieke auto’s? Welke oldtimers heeft hij al gekocht of verkocht? Wat zeggen anderen over deze verkoper? Check bijvoorbeeld onafhankelijke reviews op internet die een beeld schetsen van de betrouwbaarheid van diverse verkopers van oldtimers. Heeft u behoefte aan een toelichting hiervan, bel ons dan gerust op.

De auto bekijken

Het is ook verstandig om de oldtimer eerst te bekijken en uit te testen voordat u overgaat tot definitieve koop. Is de auto uiterlijk en technisch in orde? En voldoet hij aan uw verwachtingen?

Ontdek alle mogelijkheden

Wilt u oldtimers kopen in Haarlem? Dan bent u bij HooG Solutions aan het goede adres. Ons aanbod herbergt zowel zeldzame klassiekers als premiums voor dagelijks gebruik. In onze Katwijkse showroom kunt u de diverse modellen bovendien uitgebreid bekijken.

En last but not least: wij transporteren auto’s door heel Nederland en Europa. Ook als u in Haarlem woont, kunt u dus prima bij ons terecht. 0031 85 043 05 86 of stuur een mailtje naar info@hoogselections.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen.

Telefoonnummer

+31 85 043 05 86

E-mailadres

info@hoogselections.nl

Socials

×