Oldtimers
te koop

Wij hebben oldtimers
te koop

Wie oldtimers te koop zoekt is bij ons aan het juiste adres. Want onze showroom in Katwijk biedt u een wisselend assortiment van zo’n 30 tot 40 oldtimers te koop aan. Alle voorzien van een uitgebreide documentatie en goed onderhouden om u nog jarenlang rijplezier te bezorgen. Maar waarom zou u dan kiezen om uw oldtimer bij ons te kopen?

De reden is simpel. Oldtimers zijn voor ons meer dan mooie wagens op leeftijd. Ze zijn onze passie. Hetgeen wat ons hart sneller doet kloppen en de reden dat wij altijd net een stapje verder gaan. Dit ziet u ook terug in onze showroom, waar autoliefhebbers graag rondlopen om al die stukjes geschiedenis te bekijken. Weten hoe ver onze passie voor oldtimers gaat? Lees dan hier het artikel van zakenvoorzaken waarin oprichter Darcy Hoogenhout er meer over verteld.

Liever uw oldtimer verkopen?

Bent u niet opzoek naar een oldtimer, maar wilt u er juist vanaf? Dan kunt u via onze website vrijblijvend een verkoopaanvraag starten. Tijdens deze aanvraag bepalen wij aan de hand van uw opgegeven informatie een realistische en eerlijke prijs voor uw klassieke auto. U bent natuurlijk geheel vrij om dit bod te accepteren of u kunt er voor kiezen om samen met ons de tot stand gekomen prijs te bespreken.

Omdat wij vele oldtimers te koop aangeboden krijgen, en ons budget niet oneindig is, bieden we naast de volledige koop ook consignatie verkopen aan. Dit houdt in dat uw klassieker tussen ons huidige assortiment oldtimers komt te staan. Tegen een vergoeding van slechts 7,5%  nemen wij u de gehele verkoop uit handen. Hiervoor gebruiken we ons ruime netwerk van potentiële klanten en zetten we hem online op verschillende platformen zoals marktplaats, autoscout en mobile.de.

Van plan om een oldtimer te kopen of te verkopen? Dan bent u bij HooG Selections aan het juiste adres. Bel naar 0031 85 043 05 86 of stuur een mailtje naar info@hoogselections.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen.

Telefoonnummer

+31 85 043 05 86

E-mailadres

info@hoogselections.nl

Socials