Oude wagen kopen
Randstad

Een oude wagen kopen
in de Randstad

Oude wagens zijn populair in Nederland. Volgens BOVAG waren er begin 2020 ruim 200.000 auto’s van 30 jaar of ouder in Nederland. Dat aantal neemt nog steeds toe. Wilt u een oude wagen kopen in de Randstad? Wij vertellen waar u moet zijn en waar u rekening mee moet houden tijdens het aankoopproces.

Waarom een klassieke wagen kopen?

Mensen zijn om verschillende redenen geïnteresseerd in het kopen van een klassieke wagen. We zetten de belangrijkste motivaties voor het kopen van een oude wagen kort voor u op een rij.

Een passie voor auto’s

Een passie voor auto’s is voor veel aspirant-kopers de belangrijkste reden om een klassieke auto aan te schaffen. Ze zijn gek op het ontwerp en de techniek, maar ook geïnteresseerd in het verhaal achter een oldtimer. Bovendien zien ze het opknappen en customizen van een klassieke wagen als een uitdagend project.

Een oude wagen kopen: de aandachtspunten

Het is verstandig om bij het kopen van een klassieke wagen rekening te houden met de volgende aandachtspunten:

  • Welk type auto spreekt u aan? Bent u meer het type voor een klassieke sportwagen of iemand voor een oerdegelijke terreinwagen?
  • Maak werk van een goede voorbereiding. Maak maximaal gebruik van de aanwezige digitale informatiekanalen (blogs, websites) en raadpleeg een expert op het gebied van klassieke wagens voordat u de beurs trekt.
  • Kijk de binnen- en buitenkant van een oude wagen goed na op eventuele uiterlijke en technische problemen.

Een klassieke wagen als investering

Sparen op de traditionele manier levert vandaag de dag geen rendement meer op. Sterker, boven een bepaalde vermogensgrens legt u er zelfs geld op toe. Een oude wagen kopen kan op termijn meer rendement en extra vermogen opleveren, zeker als het gaat om klassieke wagens die zeldzaam zijn of een bijzondere geschiedenis hebben.

Klassieke wagen kopen in de Randstad? Bij HooG Selections zit u goed

Er zijn verschillende mogelijkheden om een oude wagen te kopen in de Randstad. In de regio zitten meerdere dealers en particuliere verkopers. HooG Selections onderscheidt zich op een aantal manieren van de concurrentie. Bent u benieuwd naar deze punten? Bel dan naar 0031 85 043 05 86 of stuur een mailtje naar info@hoogselections.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. We zetten onze onderscheidende punten graag even voor u op een rij:

  • We beschikken over een mooie showroom en wisselende voorraad oude wagens.
  • We hebben iets moois voor elke autoliefhebber. Van zeldzame klassiekers tot premiums voor dagelijks gebruik: bij HooG vindt u de klassieke wagen die perfect past bij uw beurs en wensen.

We transporteren auto’s door heel Nederland. Afstand speelt dus geen rol.

Telefoonnummer

+31 85 043 05 86

E-mailadres

info@hoogselections.nl

Socials