Oude wagen kopen
Randstad

Een oude wagen kopen
in de Randstad

Wilt u een oude wagen kopen in de omgeving van de Randstad? Wij vertellen waar u moet zijn en waar u rekening mee moet houden tijdens het aankoopproces. HooG Selections uit Katwijk is de specialist in het kopen en verkopen van oude wagens. Veel autoliefhebbers kopen tegenwoorden een oude auto. Volgens BOVAG waren er begin 2020 ruim 200.000 auto’s van 30 jaar of ouder in Nederland. Dat aantal neemt nog steeds toe.

Waarom een klassieke wagen kopen?

Mensen zijn om verschillende redenen geïnteresseerd in het kopen van een klassieke wagen. We zetten de belangrijkste motivaties voor het kopen van een oude wagen kort voor u op een rij.

Een passie voor auto’s

Een passie voor auto’s is voor veel aspirant-kopers de belangrijkste reden om een oude auto te kopen. Ze zijn gek op het ontwerp en de techniek, maar ook geïnteresseerd in het verhaal achter een oldtimer. Bovendien zien ze het opknappen en customizen van een classic car als een uitdagend project.

Een klassieke wagen als investering

Sparen op de traditionele manier levert vandaag de dag geen rendement meer op. Sterker, boven een bepaalde vermogensgrens legt u er zelfs geld op toe. Een oude wagen kopen kan op termijn meer rendement en extra vermogen opleveren. Zeker als u een klassieke oude auto gaat kopen die zeldzaam is en een bijzondere geschiedenis  heeft.

Een oude wagen kopen: de aandachtspunten

Het is verstandig om bij het kopen van een oude wagen rekening te houden met de volgende aandachtspunten:

  • Welk type auto spreekt u aan? Bent u meer het type voor een klassieke sportwagen of iemand voor een oerdegelijke terreinwagen? Wij voorzien u graag van een deskundig aankoopadvies.
  • Kijk bij het kopen van een oude auto naar de binnen- en buitenkant goed naar eventuele uiterlijke en technische problemen. Een aankoopkeuring is erg belangrijk

Benader ons om een oude auto te kopen

Dus wilt u graag een oude auto kopen? Schakel dan onze hulp in. Wij helpen u graag bij het kopen van de perfecte oude wagen. Neem contact met ons op voor hulp op maat. We zijn bereikbaar via ons telefoonummer +31 85 043 05 86. Zo rijdt u binnen de korste keren in uw droomauto.

Telefoonnummer

E-mailadres

Socials

Hey Autoliefhebber!


Van dinsdag 23 juli tot en met 30 juli zijn wij niet in de showroom en kunnen we de telefoon ook niet opnemen.
Wij zijn namelijk even op vakantie om de mooiste auto’s in Europa te bezoeken!

Bedankt voor uw begrip. Vanaf 31 juli staan we weer voor u klaar!

Met vriendelijke groet,

Team HooG Selection 

 

Dit zal sluiten in 20 seconden