Porsche
kopen

Porsche
oldtimer kopen

Wilt u een tweedehands Porsche oldtimer kopen? Zoek dan naar een vakkundige autodealer die een Porsche oldtimer te koop heeft staan. HooG Selections is dé specialist in het kopen, verkopen en stallen van klassieke voertuigen van prachtige A-merken. Zoek daarom niet verder naar een plek waar ze uw gewenste Porsche oldtimer te koop hebben staan. Wij beschikken over een grote showroom in Katwijk van maar liefst 6000 vierkante meter vol prachtige bolides. Voor het kopen van een tweedehands Porsche oldtimer zit u bij ons goed.

Ga naar onze showroom om een tweedehands Porsche oldtimer te kopen

Het kopen van een Porsche oldtimer is voor veel autofanaten een droom. Heeft u een enorme liefde voor klassieke wagens? Bekijk dan ons aanbod en vindt dé geschikte Porsche oldtimer die te koop staat. Dit is een kunstwerk dat vaak van generatie op generatie doorgegeven wordt. Daarnaast wordt een klassieker ook met de jaren steeds excusiever en daardoor meer waard. Zeker als u deze goed onderhoud en veilig stalt. Wij beschikken over een hoogwaardige stalling, waar uw voertuigen in goede staat blijven.

Wij beschikken over een ruim assortiment

Bent u een autoliefhebber die niet per se specifiek op zoek is naar een Porsche oldtimer die te koop staat? Dan is het zeker de moeite waard om onze showroom te bekijken. Naast een Porsche oldtimer hebben we nog veel meer geweldige auto’s te koop staan van beroemde merken als:

Kom langs om ons complete aanbod te bezichtigen. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en goede service.

Neem contact met ons op of kom direct langs om een Porsche te kopen

Bent u geintresseert om een tweedehands Porsche oldtimer te kopen? Dan zit u bij ons goed. Neem nu contact met ons op en kom langs om een tweedehands Porsche oldtimer te kopen. Wij zijn onder andere bereikbaar via ons e-mailadres info@hoogselections.nl en reageren zo snel mogelijk op uw vragen.

Telefoonnummer

E-mailadres

Socials

Hey Autoliefhebber!


Van dinsdag 23 juli tot en met 30 juli zijn wij niet in de showroom en kunnen we de telefoon ook niet opnemen.
Wij zijn namelijk even op vakantie om de mooiste auto’s in Europa te bezoeken!

Bedankt voor uw begrip. Vanaf 31 juli staan we weer voor u klaar!

Met vriendelijke groet,

Team HooG Selection 

 

Dit zal sluiten in 20 seconden