Hoogwaardige autostalling
Bollenstreek

Hoogwaardige autostalling in
de Bollenstreek

Een old- of youngtimer is meestal een flinke investering. De aankoopprijs, de bijkomende onderdelen, de tijd die u besteedt aan het restaureren en de sentimentele waarde maken van een klassieke auto een kostbaar goed. 

Het is dan ook belangrijk dat u uw kostbare bezit op een veilige en geschikte plek kunt stallen. Wij vertellen u waar u op moet letten bij het stallen van een oldtimer en waar u hoogwaardige autostalling vindt in de Bollenstreek.

Het stallen van een oldtimer: Waar moet ik op letten?

Het weer en de bevolkingsdichtheid in het westen van Nederland zijn vaak van dien aard dat bezitters van oldtimers in de Bollenstreek of Amsterdam behoefte hebben aan een hoogwaardige autostalling.

Maar waar moet u op letten bij het zoeken naar een kwalitatief hoogwaardige autostalling voor old- en youngtimers?

Temperatuur en luchtvochtigheid voor hoogwaardige autostalling

Een goede stalling voor klassieke auto’s is in elk geval overdekt en goed geventileerd. Zo krijgen de elementen geen vat op de lak- en chroomlaag. De temperatuur in een goede autostalling is gematigd: het kwik zakt niet tot onder het vriespunt, maar stijgt ook niet naar grote hoogten. Een temperatuur van circa 15 graden is ideaal voor het stallen van old- en youngtimers. Ook de luchtvochtigheid mag niet te hoog zijn en ligt idealiter tussen de 30 en 40 procent.

De kosten van hoogwaardige oldtimerstalling

Wat kost het stallen van een old- of youngtimer? Dat hangt grotendeels af van het type stalling dat u kiest. U kunt kiezen voor seizoensstalling, bijvoorbeeld omdat u uw klassieke auto wilt beschermen tegen winteruitassen als sneeuw, vrieskou of ijzel, of omdat u een paar maanden gaat overwinteren in het buitenland. Maar ook permanente stalling is een mogelijkheid. Het kostenmodel verschilt per stalling. Soms betaalt u per vierkante meter stallingsruimte, maar er zijn ook aanbieders die een vast bedrag per maand rekenen voor het stallen van een old- of youngtimer. Reken gemiddeld op een bedrag van 100 tot 300 euro per maand.

Beveiliging bij hoogwaardige autostalling

Klassieke auto’s vertegenwoordigen vaak een behoorlijke geldelijke waarde. Het is daarom ook belangrijk dat een hoogwaardige autostalling goed beveiligd is tegen diefstal en brand. Check dus altijd of een autostalling faciliteiten zoals videobewaking, toegangscontrole, een goed hekwerk, rookmelders en sprinklerinstallaties herbergt.

Kies voor een hoogwaardige autostalling in de buurt van de Bollenstreek en Amsterdam

Bent u op zoek naar een hoogwaardige autostalling in de Bollenstreek? Zoek dan niet verder. HooG Selections levert de perfecte autostalling voor de bezitters van old- en youngtimers van de Bollenstreek tot aan Amsterdam en omstreken. Uw klassieke auto wordt overdekt en onder de juiste condities gestald, terwijl wij ook zorg dragen voor de broodnodige veiligheid. Benieuwd naar onze stallingsdiensten en -faciliteiten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via 0031 85 043 05 86 of stuur een mailtje naar info@hoogselections.nl. Of klik hier om direct ons contactformulier in te vullen.

Telefoonnummer

+31 85 043 05 86

E-mailadres

info@hoogselections.nl

Socials