Schadeherstel
oldtimer

Schadeherstel oldtimer

Het klinkt logisch, maar schadeherstel aan uw oldtimer is een vak apart. Als we bijvoorbeeld kijken naar de lak van klassieke auto’s, zien we dat dit vaak speciale soorten autolak zijn. En die vind je niet meer zo snel terug op de moderne bolides van vandaag de dag. 

Daarnaast is de lak in de loop der jaren vaak verkleurd waardoor niet gewerkt kan worden met standaard kleurnummers. Om dit op te lossen dient de lak speciaal op kleur gemengd te worden. Hiermee voorkomen we kleurverschil. Schadeherstel aan een oldtimer vereist dan ook vakmanschap. Gelukkig vindt u dit ruimschoots bij ons terug. 

Waarom schadeherstel Oldtimer?

Herstel aan uw Oldtimer moet u eigenlijk direct laten uitvoering wanneer u schade heeft. Om deze reden zorgen wij ervoor dat u altijd op korte termijn bij ons terecht kan.

Belangrijk is om bij schadeherstel oldtimer niet te lang te wachten in verband met eventuele roestvorming. Want door schade aan de autolak is het blanke staal vaak niet meer beschermd en is de klassieke auto erg gevoelig voor roest.

Onze dienst schadeherstel oldtimer is erg divers. Van schadeherstel van een bumperdeel tot het overspuiten van uw oldtimer. U kunt er voor bij ons terecht. Wij nemen het gehele traject uit handen, van (overdekt)transport tot het zoeken van onderdelen en aflevering.

De juiste onderdelen voor uw oldtimer

Het zoeken van onderdelen van een oldtimer auto is een specialisme. Persoonlijk maken wij altijd zoveel mogelijk gebruik van nieuwe onderdelen. Maar wat nou als onderdelen niet meer geleverd worden? Dan gaan wij binnen ons grote netwerk opzoek naar gebruikte onderdelen.

Onze voorkeur gaat uit om zoveel mogelijk te werken met originele onderdelen, dit om de pasvorm en kwaliteit te waarborgen. Ook wanneer nieuw en gebruikt plaatwerk niet meer leverbaar zijn hebben wij specialisten in huis wie het plaatwerk op maat kunnen maken.

Service en vragen

Onze behandeling schadeherstel oldtimer is inclusief gratis haal- en brengservice in de omgeving van Sassenheim, Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Hillegom, Warmond, Wassenaar, Katwijk, Voorhout, Voorschoten, Zoeterwoude en delen van Den Haag.

Daarnaast kunt u gratis gebruikmaken van één van onze leenauto’s. Wilt u graag direct een afspraak maken? Bel dan gerust naar 0031 85 043 05 86 of stuur een mailtje naar info@hoogselections.nl.

Telefoonnummer

E-mailadres

Socials