COLLECTIE           GRAND OPENING ’23

Stalling dure auto's
Bollenstreek

De stalling van dure auto’s
in de Bollenstreek

Een stalling voor dure auto’s in de Bollenstreek? Daar is veel behoefte aan. Old- en youngtimers zijn immers de trotse paradepaardjes van veel fanatieke autoliefhebbers. Wat is er mooier dan een ontspannen ritje maken met uw klassieke auto. Door de kleurrijke Bollenstreek  bijvoorbeeld, of langs de vele trekpleisters van onze fraaie hoofdstad Amsterdam? 

Maar uw juweeltje op vier wielen verdient natuurlijk ook een fraaie stallingsplek om zo in perfecte conditie te blijven. In dit artikeltje leest u meer over het belang en de beschikbaarheid van kwalitatief hoogwaardige stalling voor dure auto’s in de Bollenstreek en Amsterdam.

Het stallen van een oldtimer: waar moet ik op letten?

Het weer en de bevolkingsdichtheid in het westen van Nederland zijn vaak van dien aard dat bezitters van oldtimers in de Bollenstreek of Amsterdam behoefte hebben aan een hoogwaardige autostalling. 

Maar waar moet u op letten bij het zoeken naar een kwalitatief hoogwaardige stalling voor old- en youngtimers? Lees verder om erachter te komen!

Temperatuur en luchtvochtigheid bij hoogwaardige autostalling

Als hij niet op de weg is, hoort een klassieke auto thuis in een overdekte en goed geventileerde garagestalling. Zo weet u zeker dat zware regenval, sneeuw, hagel, ijzel en hitte de kostbare en fraaie lak- en chroomlaag niet beschadigen. 

De temperatuur in een goede garagestalling voor dure auto’s is gematigd: het kwik zakt niet tot onder het vriespunt, maar stijgt ook niet naar grote hoogten. 

Een temperatuur van circa 15 graden is ideaal voor het stallen van een klassieke wagen. Ook de luchtvochtigheid mag niet te hoog zijn.

Beveiliging bij kwalitatief hoogwaardige autostalling

Klassieke auto’s vertegenwoordigen vaak een behoorlijke geldelijke waarde. Het is daarom ook belangrijk dat een hoogwaardige autostalling goed beveiligd is tegen diefstal en brand. 

Check dus altijd of een autostalling faciliteiten zoals videobewaking, toegangscontrole, een goed hekwerk, rookmelders en sprinklerinstallaties herbergt.

Bescherm de dure auto’s in de Bollenstreek en Amsterdam

Bent u de trotse bezitter van een old- of youngtimer en op zoek naar een goede garagestalling voor dure auto’s in de Bollenstreek of regio Amsterdam? Dan zit u bij HooG Selections goed! Het kopen, verkopen en stallen van klassieke auto’s is namelijk onze core business. 

Wij weten heel goed welke reële en sentimentele waarde deze dure auto’s vertegenwoordigen en bieden daarom alle faciliteiten aan die nodig zijn om old- en youngtimers veilig en onder de juiste klimatologische omstandigheden te stallen. Bovendien transporteren we auto’s door heel Nederland en Europa. 

Benieuwd naar onze garagestallingen voor dure auto’s in de Bollenstreek? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0031 85 043 05 86 of stuur een mailtje naar info@hoogselections.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen.

Telefoonnummer

+31 85 043 05 86

E-mailadres

info@hoogselections.nl

Socials

×