Totaalbeleving

Wat leuk dat u interesse heeft uw bijzondere auto bij ons te stallen! Bij HooG Selections kijken wij naar de totaalbeleving van het hebben van een bijzondere auto. Ook bij klanten zien wij dat zij veel plezier halen uit het rijden met de auto. Maar alle rompslomp eromheen drukt vaak die pret. Daarom willen wij deze zorgen bij u wegnemen. Zodat u weer optimaal kunt genieten van waarvoor u de auto in eerste instantie heeft aangekocht, mooie ritten maken. 

Meer dan alleen een stalling

U houdt van auto’s. Dat doen wij ook. Wanneer een auto bij ons gestald staat zien wij dat onze showroom fungeert als een ontmoetingsplek voor liefhebbers. Daarom hebben wij in ons pand van 6000 m2 alles onder één dak. Stel u voor: u komt op zaterdag met een vriend/familielid of kleinzoon naar uw gestalde auto kijken. Daarna drinkt u een heerlijke kop koffie in onze illy-koffiebar en maakt u  een tour door onze showroom. Tijdens deze tour ontmoet u andere liefhebbers (uit de buurt) die dezelfde passie delen. Hoe leuk?

Evenementen

Wanneer uw auto bij ons gestald staat ontvangt u alle uitnodigingen voor onze evenementen. Ook worden er een paar keer per jaar mooie tourritten georganiseerd, vinden er netwerkborrels plaats en kunt u zelfs met een besloten gezelschap een diner of meeting reserveren tussen onze bijzondere auto’s in de showroom.

Tarieven

Wij gaan voor lange termijn relaties. Daarom willen wij een meerwaarde toevoegen aan het bezit van uw bijzondere auto. Winter- en korte termijn stalling is mogelijk, echter willen wij u belonen wanneer u langer blijft.

1 maand EUR 200,00 incl. BTW per maand

Vanaf 3 maanden EUR 175,00 incl. BTW per maand

Vanaf 12 maanden EUR 150,00 incl. BTW

Temperatuur en luchtvochtigheid voor hoogwaardige autostalling

Een goede stalling voor klassieke auto’s is in elk geval overdekt en goed geventileerd. Zo krijgen de elementen geen vat op de lak- en chroomlaag. De temperatuur in een goede autostalling is gematigd: het kwik zakt niet tot onder het vriespunt, maar stijgt ook niet naar grote hoogten. Een temperatuur van circa 15 graden is ideaal voor het stallen van old- en youngtimers. Ook de luchtvochtigheid mag niet te hoog zijn en ligt idealiter tussen de 30 en 40 procent.

Zowel onze showroom als onze stalling valt onder ons klimaatplan. De luchtvochtigheid als wel de temperatuur is volledig aangepast op het optimaal in conditie houden van onze auto’s en die van klanten. Daarom bent u ervan verzekert dat uw kostbaar goed onder de beste condities staat opgeslagen.

Beveiliging bij hoogwaardige autostalling

Klassieke auto’s vertegenwoordigen vaak een behoorlijke geldelijke waarde. Het is daarom ook belangrijk dat een hoogwaardige autostalling goed beveiligd is tegen diefstal en brand. Check dus altijd of een autostalling faciliteiten zoals videobewaking, toegangscontrole, een goed hekwerk, rookmelders en rambeveiliging herbergt.

Het pand van HooG Selections is voorzien van al deze aspecten. Bijvoorbeeld zijn alle in- en uitwegen beveiligd met rampalen, is het hele pand voorzien van camerabewaking, alarm en brandbeveiliging.

Zet je auto in onze exclusieve stalling in Katwijk - Zuid Holland, je krijgt er zoveel voor terug.

Bent u op zoek naar een hoogwaardige stalling voor uw bijzondere auto? Zoek dan niet verder. HooG Selections levert de perfecte stalling voor uw bijzondere auto in de Bollenstreek. Uw bijzondere auto wordt overdekt en onder de juiste condities gestald, terwijl wij ook zorg dragen voor de broodnodige veiligheid. 

Benieuwd naar onze stallingsdiensten en -faciliteiten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0031 85 043 05 86 of stuur een mailtje naar info@hoogselections.nl.