Uw auto verkopen

"Wij zijn altijd opzoek naar bijzondere auto's afkomstig van liefhebbers, daarom kopen wij ook graag uw auto in"

Welkom bij HooG Selections – uw betrouwbare partner voor het verkopen van uw auto! Bent u op zoek naar een moeiteloze en rendabele manier om uw auto te verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij HooG Selections bieden we twee opties voor het verkopen van uw auto: directe verkoop aan ons of verkoop in consignatie. Lees verder om meer te weten te komen over deze twee keuzes en hoe we u kunnen helpen om uw auto snel en efficiënt te verkopen.

Als u op zoek bent naar een snelle en probleemloze verkoop van uw auto, dan is directe verkoop aan HooG Selections de perfecte optie voor u. Bij directe verkoop kopen wij uw auto direct van u, zonder tussenkomst van derden. Dit betekent dat u snel geld in handen heeft en geen gedoe heeft met onderhandelingen of papierwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het kopen van bijzondere auto’s en bieden eerlijke en competitieve handelsprijzen op basis van de marktwaarde en de staat van uw auto. Bovendien zorgen wij voor een snelle afhandeling en een professionele service, zodat u met alle vertrouwen uw auto aan ons kunt verkopen.

Als u bereid bent om iets meer tijd en moeite te investeren in het verkopen van uw auto, dan is verkoop in consignatie een uitstekende keuze. Bij verkoop in consignatie plaatst u – na een uitgebreide technische en cosmetische controle – uw auto bij ons in de showroom, waar wij deze namens u te koop aanbieden. Wij zorgen voor de marketing, onderhandelingen en afhandeling van de verkoop, terwijl uw auto in onze showroom wordt tentoongesteld aan potentiële kopers. Dit stelt u in staat om uw auto tegen een hogere verkoopprijs aan te bieden dan bij directe verkoop, maar u moet wel rekening houden met een langere verkoopcyclus en een commissie op basis van de verkoopprijs.

Alvast weten wat uw bijzondere auto ongeveer waard is? Wij bieden een vrijblijvende online taxatie mogelijkheid, na het invullen van de gegevens van uw auto krijgt u een indicatieve waarde van onze expert. Klik hier om de online taxatie te starten. 

Inkoper klassieke Porsches
image00001 (2)

Waarom kiezen voor HooG Selections?

Bij HooG Selections zijn we gespecialiseerd in het kopen en verkopen van luxe auto’s. We begrijpen dat het verkopen van uw auto een belangrijke beslissing is en streven ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen:

Kortom, bij HooG Selections kunt u rekenen op een betrouwbare en professionele service voor het verkopen van uw auto. Of u nu kiest voor directe verkoop of verkoop in consignatie, wij zorgen voor een efficiënt en zorgeloos verkoopproces. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw auto – of collectie auto’s – op een succesvolle manier te verkopen!