Verhuur plekken dure auto's Bollenstreek

Verhuurplekken voor dure auto’s in de Bollenstreek

Lijkt het u leuk om een keer in een oldtimer of andere dure en exclusieve auto rond te rijden? Maar heeft u niet de ambitie of portemonnee om zelf zo’n dure auto aan te schaffen?

Of heeft u wel een exclusieve auto op het oog, maar wilt u eerst proefrijden? Dan is het een goed idee om een keer een dure auto te huren om kennis te maken met een bepaald merk of specifiek model.

Een dagje toeren in een dure en exclusieve auto

Picknickmand op de achterbank, voeten op het gaspedaal en rijden maar! Een toer met een dure en exclusieve auto door mooie stukjes Nederland als de Bollenstreek of Amsterdam is een mooi dagje uit voor de rechtgeaarde autoliefhebber. 

Welke auto uw tijdelijke metgezel wordt, bepaalt u helemaal zelf. Het kan een dure sportauto zijn, maar ook een stijlvolle cabrio. Veel verhuurders geven u ook de mogelijkheid om een dure auto langer (meerdere dagen) te huren.

Regels voor het huren van een dure auto

Bij het huren van een exclusieve en dure auto bent u doorgaans wel aan een aantal regels gebonden. De verhuurder zal waarschijnlijk vragen naar een minimumleeftijd en eisen dat u minimaal een jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs. De minimumleeftijd hangt af van het aantal jaren rijervaring van de bestuurder en het aantal pk’s en de prijs van de auto. 

Daarnaast moet u borg betalen. Welke borgbedragen verhuurplekken van dure auto’s rekenen hangt grotendeels af van het type exclusieve auto. Hoe duurder de auto, hoe hoger het borgbedrag uitvalt.

Hoe huur ik een dure en exclusieve auto?  

Een dure auto huurt u vaak via een offerteaanvraag op de site van de verhuurder. Tijdens deze aanvraag noteert u alle persoonsgegevens en de datum waarop u de exclusieve auto huren wilt . De verhuurder neemt vervolgens telefonisch, via de mail of via de app contact met u op om de reservering te voltooien.

Ontdek een van de beste verhuurplekken voor dure auto’s in de Bollenstreek

Bent u op zoek naar betrouwbare verhuurplekken voor dure auto’s in de Bollenstreek of de regio Amsterdam? Dan zit u bij HooG Selections goed. Wij bezorgen u graag de dag van uw leven in een prachtige klassieke bolide. 

Meer weten? Neem dan gerust eens contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0031 85 043 05 86 of door een mailtje te sturen naar info@hoogselections.nl.

Telefoonnummer

+31 85 043 05 86

E-mailadres

info@hoogselections.nl

Socials