COLLECTIE           GRAND OPENING ’23

BMW Z4 te koop

M (Z4M) First paint, 1 Owner

Transmissie

Handgeschakeld

Tellerstand

19.156 km

Vermogen

343 / 252

Prijs

€64.950,-

Merk

BMW

Model

Z4

KM stand

19.156 km

Datum eerste toelating

23-04-2007

Transmissie

Handgeschakeld

Brandstof

Benzine

Carrosserie

Coupé

Kleur

INTERLAGOS BLAU METALLIC

Aantal versnellingen

6

Btw marge

Marge

"Zou ik u mogen begeleiden bij de aankoop van uw BMW Z4?"

Diesel

Diesel Waardenburg

Verkoopadviseur

Bent u van plan een BMW Z4 te kopen?

Schade: schadevrij

De BMW Z4 is een model van BMW. De populaire sportwagen is zowel in coupé- als roadsteruitvoering verkrijgbaar, doch de laatstgenoemde is veruit de bekendste. De codenaam van de eerste Z4 was BMW E85. De Z4 werd tot 2008 enkel in de Verenigde Staten geassembleerd. Voorjaar 2009 werd een nieuw model Z4 met codenaam E89 geïntroduceerd. De Z4 was zowel in coupé- als roadsteruitvoering verkrijgbaar, doch de laatstgenoemde is veruit de bekendste. De BMW Z4 Coupé is een autotype (sportwagen), geproduceerd door BMW en ontworpen door Tomasz Sycha onder leiding van Chris Bangle. Het is een driedeurs, achterwielaangedreven coupé die de niet zo succesvolle BMW Z3 Coupé opvolgt. De Z4 Coupé Concept verscheen in 2005 op de IAA in Frankfurt. In juni 2006 is de auto op de markt gekomen.

Een paar keer per jaar krijgen wij de gelegenheid dat wij dit soort auto's kunnen kopen, daar wij allen autoliefhebbers zijn is het hier dan feest. Een auto uit 2007 met nog geen 20.000 kilometer is natuurlijk sowieso al bijzonder. Als het dan ook nog eens zo'n bijzondere auto is dan gaat ons autohart sneller kloppen. Om over de uitvoering nog maar niet te spreken. Een BMW Z4 M, geproduceerd in de zomer van 2007, op 23-04-2007 om precies te zijn. Uitgevoerd in wat ons betreft de mooiste kleurstelling geleverd op een Z4 M; "INTERLAGOS BLAU-METALLIC" met een licht lederen interieur. Nieuw aangeschaft door de eerste Duitse eigenaar wie de auto altijd in bezit heeft gehad tot de dag kwam dat wij hem mochten kopen. Precies zoals je hem wilt hebben, compleet met alle documentatie en onderhoudsfacturen. Laat uzelf overtuigen door langs te komen bij ons in Katwijk en deze Z4M in het echt te komen beleven, de koffie staat klaar!

"Wij kopen ook graag uw BMW Z4 of andere bijzondere auto! Voor onze collectie zijn wij altijd opzoek naar nieuw aanbod afkomstig van liefhebbers"

×