BMW Z4 te koop

ROADSTER (E85) 3.0SI with 60.000km

Transmissie

Automaat

Tellerstand

61.714 km

Vermogen

265 / 195

Prijs

€27.500,-

Merk

BMW

Model

Z4

KM stand

61.714 km

Datum eerste toelating

08-02-2007

Transmissie

Automaat

Brandstof

Benzine

Carrosserie

Cabriolet

Kleur

BLACK-SAPPHIRE METALLIC

Btw marge

Marge

Zou ik u mogen begeleiden bij de aankoop van uw BMW Z4?

Diesel

Diesel Waardenburg

Verkoopadviseur

Bent u van plan een BMW Z4 te kopen?

De wind waait door je haren terwijl je achter het stuur zit van de BMW Z4 cabriolet. De zon schijnt fel op de glimmende carrosserie en de lucht is zo helder dat je bijna de wolken kunt aanraken. Je voelt je vrij terwijl je over de kronkelende weg rijdt, de motor brult onder de motorkap terwijl je versnelt en afremt door de bochten. De snelheid en de controle die je hebt over de auto geven je een gevoel van macht en adrenaline. Je voelt de zachte lederen stoelen onder je en je handen omklemmen het stuurwiel met een vastberadenheid die je niet eerder hebt ervaren. De cabriolet biedt je een onbelemmerd zicht op de wereld om je heen, terwijl je de natuurlijke omgeving voorbij ziet razen. Het geluid van de wind die langs de carrosserie waait, vermengt zich met de knetterende uitlaat van de motor, en creëert zo een symfonie van geluid die je hart doet bonzen.

Het merk BMW is een iconische naam in de auto-industrie, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot het begin van de twintigste eeuw. BMW, wat staat voor Bayerische Motoren Werke AG, werd opgericht in 1916 in Duitsland als fabrikant van vliegtuigmotoren. De eerste BMW-motorfiets werd geproduceerd in 1923, en pas in 1928 kwam de eerste BMW-auto op de markt, de BMW 3/15. In de jaren 30 richtte BMW zich op de ontwikkeling van luxe auto's met innovatieve technologieën en ontwerpen. Het bedrijf was actief betrokken bij de motorsport, en de successen van BMW in de racerij droegen bij aan de reputatie van het merk als producent van high-performance auto's. Tijdens de Tweede Wereldoorlog produceerde BMW vliegtuigmotoren en werd het bedrijf gedwongen om na de oorlog zijn productielijnen te verschuiven naar auto's en motorfietsen. In de jaren 50 en 60 richtte BMW zich op de ontwikkeling van krachtige en stijlvolle auto's die een nieuwe standaard in de autowereld zetten.

De BMW Z4 E85 cabriolet is een iconische sportwagen die werd geproduceerd tussen 2002 en 2008. Het model is ontworpen als opvolger van de BMW Z3 en biedt een unieke combinatie van sportiviteit, luxe en comfort. De E85 cabriolet is voorzien van een stijlvol ontwerp, met een laag, gestroomlijnd silhouet en een agressieve, sportieve uitstraling. Het interieur van de auto is ruim en comfortabel, met hoogwaardige materialen en een uitgebreide reeks functies en opties. Een van de meest opvallende kenmerken van de BMW Z4 E85 cabriolet is het elektrisch bedienbare vouwdak. Dit dak kan gemakkelijk en snel worden geopend en gesloten, zodat de bestuurder en passagier kunnen genieten van een openlucht rijervaring wanneer ze dat willen. Onder de motorkap biedt de Z4 E85 cabriolet een keuze uit krachtige en efficiënte motoren. De standaard 2,5-liter zescilinder motor produceert 192 pk, terwijl de optionele 3,0-liter zescilinder motor goed is voor 265 pk.

Het exemplaar wat wij u hier met trots aanbieden is uitgevoerd met zo'n optionele 3,0-liter zescilinder motor met 265 pk, wat een feest om in te rijden. Deze Z4 is geproduceerd en afgeleverd aan de eerste eigenaar door BMW-dealer Vehinter te Madrid in de winter van 2007, op 12-02-2007 om precies te zijn. Het leuke is dat deze Z4 tot de kilometerstand van 60.000 km uitsluitend onderhouden is bij de officiële BMW dealer, volledig afgestempeld in de bijkomende onderhoudsdocumentatie en onderbouwd met facturen. Gewoon zoals je het als liefhebber wilt hebben. Wat je ook wilt hebben is deze uitvoering, "Black-Sapphire Metallic" met "Leather Oregon/beige" comfort interieur en flippers aan het stuur. Voor de ietwat koudere lentedagen is deze Z4 voorzien van stoelverwarming. Bent u in de markt voor een BMW Z4? Dan moet u deze gezien hebben, gun het uzelf.

- WE WOULD LOVE TO SHOW YOU -

More of our collection

CONTACT

Als u uw aanvraag verstuurt gaat u akkoord met onze privacyverklaring. De door u verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door u gevraagde contact of de door u gevraagde informatie. Wanneer wij telefonisch contact met u opnemen kan dit gesprek worden opgenomen voor kwaliteitsverbeteringsdoeleinden.