Ferrari 512 TR te koop

| 2nd Owner/European version with 27.000km

Transmissie

Handgeschakeld

Tellerstand

26.592 km

Vermogen

428 / 315

Prijs

€249.950,-

Merk

Ferrari

Model

512 TR

KM stand

26.592 km

Datum eerste toelating

27-05-1992

Transmissie

Handgeschakeld

Brandstof

Benzine

Carrosserie

Coupé

Kleur

ROOD

Aantal versnellingen

5

Btw marge

Marge

Zou ik u mogen begeleiden bij de aankoop van uw Ferrari 512 TR?

Diesel

Diesel Waardenburg

Verkoopadviseur

Bent u van plan een Ferrari 512 TR te kopen?

Stel je voor, je zit achter het stuur van een Ferrari 512TR. Het geluid van de V12 motor vult de lucht, terwijl je voelt hoe de kracht door je lichaam golft. De snelheid waarmee je over de weg raast, is bijna tastbaar. Je ogen zijn gericht op de weg voor je, terwijl de wind door je haren waait. Het gevoel van vrijheid en macht is overweldigend. De precisie van het stuur en het responsieve gaspedaal maken elke bocht een sensatie. Je bent één met deze machine, samen vormen jullie een onoverwinnelijke kracht op de weg. Dit is het rijden in een Ferrari 512TR.

Ferrari is één van de meest iconische automerken ter wereld, met een rijke geschiedenis en een reputatie voor prestaties en stijl. Het bedrijf werd opgericht in 1947 door de Italiaanse racepiloot en ingenieur Enzo Ferrari en sindsdien heeft het zich ontwikkeld tot een symbool van snelheid, luxe en sportiviteit. Ferrari is geboren uit de passie voor racen en de verlangens om de allerbeste supercars te produceren, en dit streven blijft nog steeds het hart van het bedrijf vandaag de dag. Van de klassieke Ferrari 250 GTO tot de moderne Ferrari 812 Superfast, het merk blijft de hoogste normen voor prestaties, stijl en technologie waarmaken, waardoor het merk een unieke plek heeft veroverd in de geschiedenis van de automobielindustrie. Beleef de historie van Ferrari en ontdek waarom het merk al meer dan 70 jaar de wereld van de supercars voorziet.

De Ferrari 512TR is een iconisch model van de prestigieuze Italiaanse automobiel fabrikant Ferrari. Het model werd geproduceerd tussen 1991 en 1994 en was de opvolger van de Ferrari Testarossa. In die drie jaar werd er slechts 2.282 stuks van de 512TR geproduceerd, wat het model nog zeldzamer maakt voor verzamelaars en liefhebbers.
De Ferrari 512TR is voorzien van een indrukwekkende 5.0-liter V12-motor, die levert een kracht van 428 pk en 368 lb-ft koppel. Deze motor is gekoppeld aan een handmatige zesversnellingsbak, die een ongeëvenaard rijplezier biedt. Het model heeft ook verbeteringen in aerodynamica en handling, waardoor de rijervaring nog soepeler en preciezer wordt.
Met een topsnelheid van 306 km/u en een acceleratie van 0-100 km/u in slechts 4,8 seconden, is de Ferrari 512TR een ware beul op de weg. Het interieur van het model is elegant en luxueus, met hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën voor het tijdperk.
Al met al is de Ferrari 512TR een uitzonderlijk model van Ferrari, dat prestaties, elegantie en comfort op een ongeëvenaard niveau combineert. Het model is een must-have voor elke verzamelaar of automobiel liefhebber en wordt nog steeds hoog gewaardeerd door verzamelaars over de hele wereld.

Dit in Rosso Cors uitgevoerd exemplaar is nieuw geleverd in de zomer van 1992, op 30-05-1992 om precies te zijn. Nieuw geleverd door MOTOR S.P.A. in de voor liefhebbers bekende plaats Modena, Italië. Zelden hebben wij een exemplaar gezien in zo'n onberispelijke staat. Wanneer je in de auto stapt waan je je terug in de jaren 1992 toen de auto nieuw afgeleverd werd. Zelfs de geur van nieuw leer komt je tegemoet wanneer je je voorzichtig in de Bianco leer uitgevoerde zetels laat zakken. Wanneer je op een moment gekomen bent in je leven dat je de kans hebt om een 512 TR aan te schaffen dan moet alles kloppen. Dit is zo'n exemplaar waarbij alles klopt. Het exterieur, het interieur, onder de motorkap, het dashboard, de krimplak op de V12: alles klopt. En niet geheel onbelangrijk, ook alle documentatie en accessoires zijn aanwezig. Laat je overtuigen en kom langs bij ons in Katwijk om deze 512 TR in het echt te komen beleven, het zal je niet telleurstellen. Dit is het exemplaar.

- WE WOULD LOVE TO SHOW YOU -

More of our collection

CONTACT

Als u uw aanvraag verstuurt gaat u akkoord met onze privacyverklaring. De door u verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door u gevraagde contact of de door u gevraagde informatie. Wanneer wij telefonisch contact met u opnemen kan dit gesprek worden opgenomen voor kwaliteitsverbeteringsdoeleinden.