Mercedes-Benz S-Klasse te koop

S500 (W221) | 1 Owner/Dealer history

Transmissie

Automaat

Tellerstand

34.100 km

Vermogen

387 / 285

Prijs

€34.950,-

Merk

Mercedes-Benz

Model

S-Klasse

KM stand

34.100 km

Datum eerste toelating

28-12-2005

Transmissie

Automaat

Brandstof

Benzine

Carrosserie

Sedan

Kleur

ZWART

Aantal versnellingen

7

Btw marge

Marge

Zou ik u mogen begeleiden bij de aankoop van uw Mercedes-Benz S-Klasse?

Diesel

Diesel Waardenburg

Verkoopadviseur

Bent u van plan een Mercedes-Benz S-Klasse te kopen?

S-Klasse is de typeaanduiding van de topklasse van Mercedes-Benz. De 'S' staat voor Sonder in het Duits en 'super' in het Nederlands. De letter S werd oorspronkelijk achter de modelnaam geplaatst. Sinds 1991 gaat de 'S' aan de naam vooraf. Mercedes noemt haar topklasse in 1972 voor het eerst S-Klasse. Daarvoor werd de letter S toegevoegd aan de naam van duurdere modellen. Achteraf beschouwt Mercedes de topklasse gebouwd tussen 1965 en 1972 als de eigenlijke start van de S-Klasse en noemt deze serie nu 'oude S-Klasse'. Tot de voorgangers van de S-Klasse worden de typen gerekend die bekend zijn onder de bijnamen 'Heckflosse' en 'Ponton'. Ook het model 220 uit 1951 waar de letter S niet voorkomt wordt door Mercedes onder de voorgangers van de S-Klasse geschaard. Mercedes streeft er bij de S-Klasse naar leidend te zijn op de thema's veiligheid, comfort, prestaties en betrouwbaarheid. Technische innovaties worden daarom traditioneel geïntroduceerd op de S-Klasse. Deze vinden na verloop van tijd vrijwel steeds hun weg naar kleinere modellen en worden overgenomen door andere merken. Voorbeelden zijn het ABS (1978), de airbag (1981) en het electronic stability program (1995). De S-Klasse is elk jaar de best verkopende topklasse auto van de wereld, soms met uitzondering van het jaar voorafgaand aan de onthulling van een nieuw type.

Wij bij HooG Selections zijn verheugd dit unieke exemplaar van de W211 te mogen en kunnen aanbieden. Wat hem zo bijzonder maakt is dat wij deze S500 hebben mogen kopen van de eerste eigenaar wie de auto in 2006 nieuw gekocht heeft. Deze Mercedes-Benz S500 is nieuw geleverd in de zomer van 2006, op 28-12-2005 om precies te zijn. Onze klant heeft de auto destijds nieuw aangeschaft bij de Mercedes-Benz dealer in Valencia. Deze is dan ook altijd hier in onderhoud gebleven. Waar vind je het nog? Een auto van 15 jaar oud, afkomstig van eerste eigenaar met maar 35.000 kilometer? Nou gewoon bij HooG Selections. Het klinkt een beetje als het verhaaltje van "van een oud vrouwtje geweest" maar soms is het echt zo. En wij worden daar gewoon erg enthousiast van zoals u kunt lezen. Daarnaast heeft onze klant bij aanschaf ongeveer alle opties aangevinkt bij het bestellen van deze auto; voornamelijk achterin waant u zich een president van de 21ste eeuw. Zelfs achterin zijn de stoelen te verstellen, verwarmd, gekoeld en kijkt u uit op uw eigen mediadisplay waar u films op kunt kijken terwijl u rondgereden wordt. Wat een droom. Echter zullen velen van ons gewoon voorin plaatsnemen waar u ook van alle gemakken voorzien bent. Zowel het interieur als het exterieur verkeren in nieuwstaat. De combinatie is oogverblindend mooi, het zwarte exterieur in combinatie met het beige interieur. Een leuk detail is, dat zelfs de onderkant nog prachtig is omdat de auto enkel in het droge klimaat van Valencia, Spanje heeft gereden. Recent bij 34.004 kilometer is de auto nog voorzien van groot onderhoud - ook weer bij dezelfde dealer - en helemaal klaar voor u als nieuwe eigenaar voor zorgeloos rijplezier. U hoort het, wij zijn enthousiast. Kom bij ons langs in Katwijk en laat uzelf overtuigen, de koffie staat voor u klaar.

OVERIGE COLLECTIE

CONTACT

Als u uw aanvraag verstuurt gaat u akkoord met onze privacyverklaring. De door u verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door u gevraagde contact of de door u gevraagde informatie. Wanneer wij telefonisch contact met u opnemen kan dit gesprek worden opgenomen voor kwaliteitsverbeteringsdoeleinden.