Mitsubishi Pajero te koop

II 3.5 V6 24V

Transmissie

Handgeschakeld

Tellerstand

72.986 km

Vermogen

0 /

Prijs

€19.950,-

Merk

Mitsubishi

Model

Pajero

KM stand

72.986 km

Datum eerste toelating

21-04-1998

Transmissie

Handgeschakeld

Brandstof

Benzine

Carrosserie

Terreinwagen

Kleur

ROOD

Aantal versnellingen

5

Btw marge

Marge

Zou ik u mogen begeleiden bij de aankoop van uw Mitsubishi Pajero?

Diesel

Diesel Waardenburg

Verkoopadviseur

Bent u van plan een Mitsubishi Pajero te kopen?

Op onze website www.hoogselections.nl vindt u een uitgebreide fotoreportage van al onze auto's / Go to www.hoogselections.nl to find all available photos of our current stock

Alhoewel nog geen klassieker is deze in puntgave toestand verkerende Mitsubishi Pajero van de tweede serie, voorzien van de zeer soepele 3.5 liter grote V6 in stoere driedeurs uitvoering en fraaie rode lakwerk een toevoeging van formaat aan onze omvangrijke collectie van bijzondere auto's…

De Mitsubishi Pajero is een van de eerste echte 'SUV's' oftewel een Sports Utility Vehicle en werd voor het eerst aan het grote publiek tijdens de Autosalon van Tokyo in 1981.
De Pajero was beschikbaar als driedeurs model op een korte wielbasis en een vijfdeurs model op een lange wielbasis. Naast de standaard 2.4 4-cilinder benzinemotor werd er een 139 pk sterke V6 en een 83 pk sterke dieselmotor aangeboden. Alle Pajero's werden voorzien van niet-permanente vierwielaandrijving.
Door zeer succesvolle deelnames aan de beroemde Parijs-Dakar rally, voor het eerst in 1983 zag Mitsubishi haar Pajero een ijzersterk imago krijgen en werd het model nog tot aan 2021 geproduceerd.
Voor 1992 werd de Pajero opnieuw getekend waarbij er allerhande zaken verbeterd en gemoderniseerd werden en er krachtiger motoren beschikbaar kwamen.
In 1996 volgde nog een kleine facelift en werd een 3.5 liter grote V6 met 205 pk en een 2.8 liter grote turbodieselmotor met 123 pk leverbaar.
De hier door ons aangeboden Pajero is een zogenaamde MK II en dateert uit het voorjaar van 1998. Deze Pajero is voorzien van de zeer soepele en uitstekend presterende 3.5 liter grote V6 benzinemotor welke gekoppeld is aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak.
De attractieve en bovenal nog diep glanzende rode exterieurkleur maakt deze Pajero met de zilverkleurige wielen en de zilverkleurige bumperdelen zeer tijdloos en fris van uitstraling.
De frisheid van het exterieur is ook terug te vinden in het stoffen interieur. Hierin is te zien dat er zorgzaam met de Pajero is omgesprongen en de auto met nog geen 73.000 kilometer weinig te lijden heeft gehad.
De soepele en fraai klinkende 3.5 liter grote V6 zorgt voor uitstekende prestaties en zorgt ervoor dat in combinatie met de inschakelbare vierwielaandrijving deze Pajero ook in het terrein zijn mannetje staat.
Wij leveren de auto inclusief nieuw Nederlands kenteken, nieuwe APK-keuring en up-to-date onderhoud.

Indien u enthousiast bent geworden na het lezen van bovengenoemde lofzang raden wij u ten zeerste aan contact op te nemen met onze showroom.
Graag tot ziens bij ons in Katwijk aan Zee!

- WE WOULD LOVE TO SHOW YOU -

More of our collection

CONTACT

Als u uw aanvraag verstuurt gaat u akkoord met onze privacyverklaring. De door u verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door u gevraagde contact of de door u gevraagde informatie. Wanneer wij telefonisch contact met u opnemen kan dit gesprek worden opgenomen voor kwaliteitsverbeteringsdoeleinden.