Youngtimer kopen
Amsterdam

Youngtimer kopen in Amsterdam

Wilt u een youngtimer kopen in de buurt van Amsterdam of Haarlem? HooG Selections uit Katwijk heeft prachtige yountimers te koop in de omgeving van de Randstad in Nederland. Youngtimers vormen een populair autotype. Ze zijn een stuk ouder dan moderne auto’s, maar jonger en vaak ook net iets minder prijzig dan exclusieve oudere voertuigen. Voor het kopen van een youngtimer zit u goed bij ons.

Wij helpen u bij het kopen van een prachtige youngtimer

Wij hebben veel youngtimers te koop. Waar wat is nu precies een youngtimer? Een youngtimer is een klassieke wagen van 15-25 jaar (een auto die ouder is dan 25 jaar is een oldtimer). Het kopen van een youngtimer is niet alleen aantrekkelijk voor autoverzamelaars, maar heeft ook veel praktische voordelen. We lichten de belangrijkste kort voor u uit. Wilt u een yountimer kopen? Dan helpen wij u graag verder. We transporteren namelijk auto’s binnen Nederland en Europa en weten waar youngtimers te koop zijn.

Een lage bijtelling

Youngtimers hebben een lage bijtelling. De Belastingdienst hanteert voor youngtimers een bijtellingspercentage van 35% over de dagwaarde van de auto. Over het algemeen genomen kunt u de aanschafwaarde als dagwaarde hanteren. Aangezien de dagwaarde van een youngtimer gestaag daalt, betaalt u elk jaar minder bijtelling. Bekijk daarom de youngtimers die momenteel bij ons te koop staan.

Krijg waar voor uw geld

Youngtimers zijn tweedehandsauto’s en dus meestal voordeliger dan fonkelnieuwe modellen van de toonaangevende topmerken, waaronder:

Door te kiezen voor een youngtimer, kunt u misschien wel een fraaie wagen kopen die in gloednieuwe staat buiten uw financiële bereik zouden vallen. Daarom is het interessant om te zoeken naar mooie youngtimers die te koop staan.

Koop hier een prachtige youngtimer

Onze collectie bestaat uit diverse mooie modellen en herbergt voor elk wat wils. Onze auto’s zijn in goede staat en grondig geïnspecteerd op mogelijke technische en esthetische gebreken. Alle mensen die een youngtimer willen kopen kunnen in onze showroom terecht. Een yountimer kopen? Neem dan gerust een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31 85 043 05 86.

Telefoonnummer

E-mailadres

Socials