COLLECTIE           GRAND OPENING ’23

Youngtimer kopen
Amsterdam

Youngtimer kopen in Amsterdam

Youngtimers vormen een populair autotype. Ze zijn een stuk ouder dan moderne auto’s, maar jonger en vaak ook net iets minder prijzig dan exclusieve oldtimers. Wilt u een youngtimer kopen in Amsterdam, Haarlem of de Randstad? Lees dan snel verder en ontdek hoe HooG Selections u hierbij kan helpen.

Wat is een youngtimer?

Een youngtimer is een auto van 15-25 jaar (een auto die ouder is dan 25 jaar is een oldtimer). Het kopen van een youngtimer is niet alleen aantrekkelijk voor autoverzamelaars, maar heeft ook veel praktische voordelen. We lichten de belangrijkste kort voor u uit.

Een lage bijtelling

Youngtimers hebben een lage bijtelling. De Belastingdienst hanteert voor youngtimers een bijtellingspercentage van 35% over de dagwaarde van de auto. Over het algemeen genomen kunt u de aanschafwaarde als dagwaarde hanteren. Omdat de dagwaarde van een youngtimer gestaag daalt, betaalt u elk jaar minder bijtelling.

Krijg waar voor uw geld

Youngtimers zijn tweedehandsauto’s en dus meestal voordeliger dan fonkelnieuwe modellen van de toonaangevende topmerken. Door te kiezen voor een youngtimer, kunt u misschien wel een fraaie BMW, Mercedes of Porsche kopen die in gloednieuwe staat buiten uw financiële bereik zouden vallen. Bovendien zijn de populaire youngtimers – denk bijvoorbeeld aan de Mercedes C-klasse of een auto uit de BMW-3-serie – meestal uiterst betrouwbare auto’s. Ze zijn oerdegelijk geconstrueerd en beschikken over krachtige motoren die probleemloos honderdduizenden kilometers meegaan.

Een youngtimer kopen in Amsterdam, Haarlem en de rest van de Randstad

Wilt u een Youngtimer kopen in Amsterdam, Haarlem of de Randstad? Dan helpt HooG Selections u graag verder. Onze collectie bestaat uit diverse mooie modellen en herbergt voor elk wat wils. Onze auto’s zijn in goede staat en grondig geïnspecteerd op mogelijke technische en esthetische gebreken. Hoewel onze showroom zich in Katwijk bevindt, kunnen mensen die een Youngtimer willen kopen in Amsterdam, Haarlem of andere delen van de Randstad ook bij ons terecht. We transporteren namelijk ook auto’s binnen Nederland en Europa en weten waar youngtimers te koop zijn in de Randstad. Een youngtimer kopen? Neem dan gerust een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0031 85 043 05 86. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@hoogselections.nl.

Telefoonnummer

+31 85 043 05 86

E-mailadres

info@hoogselections.nl

Socials

×