COLLECTIE

Groepsbezoeken bij HooG Selections

HooG Selections is in Katwijk gevestigd en een ideale plek voor groepsbezoeken. Zo is het mogelijk om een georganiseerd bezoek aan te vragen met verschillende arrangementen, waarbij er vanuit HooG Selections in samenwerking met lokale ondernemers verschillende drankjes en lekkernijen worden klaargezet voor u. Echter is het niet mogelijk om HooG Selections te bezoeken met een grote groep zonder van te voren een afspraak te maken met ons.

Wij zijn een autobedrijf, waarbij onze hoofdactiviteit is het verkopen van youngtimers en klassieke auto’s over de hele wereld. Onze showroom kan enigszins aan voelen als een bezoek aan een museum. Maar we willen u er graag aan herinneren dat wij geen echt auto museum zijn. Voor een echt auto museum hebben wij de voorzieningen niet. Wij rekenen geen toegangsprijzen, maar we moeten ons wel aan enkelen basisregels houden, hierbij vragen we begrip van u als bezoeker.

Helaas is het niet mogelijk om op zaterdagen bij ons groepsbezoeken in te plannen. De zaterdag is namelijk de drukste dag voor ons, waarbij we alle medewerkers nodig hebben om onze (potentiële) klanten te bedienen. Voor groepsbezoeken op weekdagen bieden wij verschillenden arrangementen aan.

Neem voor interesse in groepsbezoeken op weekdagen gerust contact met ons op. Bel naar 0031 85 043 05 86 of stuur een mailtje naar info@hoogselections.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen.