Langskomen bij HooG Selections?

Hieronder treft u verschillende routes die het meest gangbaar zijn vanuit verschillende windstreken en eveneens routes van uit Duitsland en België richting HooG Selections. Wanneer u gebruik maakt van een navigatiesysteem, voer dan Ambachtsweg 13, 2222 AH te Katwijk als adres in.

Vanuit de richting Rotterdam volgt u de A4 en neemt u vervolgens afslagen 7 Zoeterwoude-dorp en de borden Leiden/ Voorschoten/ N206. Ga daarna links richting Leiden. Volg daarna de N206 richting leiden. Sla bij de tweede stoplichten rechtsaf de Churchilllaan/N206 op. Deze volgt u voor 3 kilometer waarna u de middelste rijstrook volgt om rechtsaf te slaan. Bij het kruispunt volgt u dan de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan. Volg de 2 rechterrijstroken om u weg te vervolgen om de N206. Vervolg daarna u weg voor 10 kilometer op de N206 waarna u de afslag ’t heen neemt. Neem op de rotonde de 3e afslag. Ga daarna rechtdoor over de rotonde. HooG Selections bevindt zich dan rechts na 500 meter. 

Vanuit de richting Utrecht volgt u de a12 u neemt daar vervolgens de afslag N11 richting Leiden/ Alphen aan de Rijn. Daarna vervolgt u uw weg over de N11 voor 20 kilometer. Tot de afrit A4 richting Zoeterwoude-dorp/ Den haag, hiervoor moet u op de 2 linkerrijstroken aanhouden. Volg de rechterrijstrook om verder te gaan via afslagen 7 Zoeterwoude-dorp en de borden Leiden/ Voorschoten/ N206. Neem daarna de eerste afslag op de rotonde. Volg daarna de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan de N206 op richting Leiden. Sla bij de tweede stoplichten rechtsaf de Churchilllaan/N206 op. Deze volgt u voor 3 kilometer waarna u de middelste rijstrook volgt om rechtsaf te slaan. Bij het kruispunt volgt u dan de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan. Volg de 2 rechterrijstroken om u weg te vervolgen om de N206. Vervolg daarna u weg voor 10 kilometer op de N206 waarna u de afslag ’t heen neemt. Neem op de rotonde de 3e afslag. Ga daarna rechtdoor over de rotonde. HooG Selections bevindt zich dan rechts na 500 meter.

Vanuit de richting Amsterdam volgt u de A4 voor 18 kilometer waarna u vervolgens de 2 rechterrijstroken volgt voor de afrit ‘’a44’’ richting Den Haag centrum/ Leiden West/ Sassenheim. Vervolgens volgt u uw weg op de a44 voor 11 kilometer waarna u de afslag 6 richting Voorhout/ Noordwijk/ Oegstgeest-Noord neemt. U slaat daarna rechts af en volgt de N444. Daarna volgen twee rotondes elkaar op, bij beide rotondes neemt u de tweede afslag. Bij de derde rotonde selecteert u rechtsvoor en neemt u de tweede afslag. De rotonde die daarop volgt neemt u de eerste afslag en vervolgt u uw weg op de N206 richting Rijnsburg/ Katwijk/ Leiden. Na 3 kilometer neemt u de afslag richting Katwijk aan zee, onderaan de afslag gaat u links. Ga daarna rechtdoor over de rotonde. HooG Selections bevindt zich dan rechts na 500 meter.

Neem voor meer informatie over routebeschrijvingen op weekdagen gerust contact met ons op. Bel naar 0031 85 043 05 86 of stuur een mailtje naar info@hoogselections.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen.