Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bring your Senior Rally

september 1 @ 10:00 - 18:00

Rally

Na het enorme succes van de Young Enthusiasm Rally is het tijd voor een gloednieuwe editie: de Bring your Senior Rally!

Op 1 september organiseert onder andere onze verkoper Diesel Waardenburg weer een onvergetelijke rit, dit keer speciaal voor jou en je oudere rallygenoot. Het idee is simpel en prachtig: deel jouw passie voor klassieke auto’s met je vader, moeder, opa, oma, of een andere senior die je dierbaar is.

De rally begint, net als de vorige keer, in de prachtige showroom van HooG Selections. Bij aanvang kunnen jullie genieten van de indrukwekkende collectie auto’s onder het genot van een kop koffie of thee. Daarna volgt een adembenemende tocht door het Nederlandse landschap, waarbij we ook een gezellig lunchmoment hebben ingepland. De eindlocatie, die we nog even geheim houden, bevindt zich in Midden-Nederland. Daar sluiten we de dag af met een drankje en diner.

We nodigen 25 teams uit om deel te nemen, dus wees er snel bij!

Na inschrijving maakt de organisatie een selectie van de auto’s die in het “klassieker”-segment passen. Maximaal 2 personen per team. Ben je geselecteerd? Dan ontvang je direct een betaallink, die binnen 3 werkdagen voldaan moet worden om jouw deelname aan de Bring your Senior Rally te bevestigen.

Wil jij meedoen aan deze unieke rally? Schrijf je dan nu in via de volgende link: Inschrijven voor de Bring your Senior Rally.

Zorg dat je erbij bent en creëer samen onvergetelijke herinneringen!

Gegevens

Datum:
september 1
Tijd:
10:00 - 18:00