Consignatieverkoop

"Een speciale auto verkopen vergt specialisme, maak gebruik van ons platform en maximaliseer uw verkoopkans"

Bij HooG Selections begrijpen we de unieke aantrekkingskracht en waarde van bijzondere auto’s. Als gepassioneerde liefhebbers van tijdloze schoonheid bieden wij een premium consignatieverkoopdienst aan, waarmee u moeiteloos en met vertrouwen uw geliefde auto kunt verkopen. Met onze wereldwijde verkoop van talloze auto’s per jaar, opent onze consignatieservice voor u de kans om uw auto op een goede manier van de hand te doen. Voor particulieren blijkt het vaak een uitdaging om een specialere auto tegen een gunstige prijs te verkopen.

Met decennialange expertise, een wereldwijd netwerk en een showroom van 6000 m2 die jaarlijks duizenden bezoekers trekt, kunnen wij het volledige verkoopproces voor u uit handen nemen. Door ons uw auto te laten verkopen, profiteert u van al onze voorzieningen en ervaringen, zonder enige zorg. Van reclame tot registratie, wij zorgen voor elk detail. Samen met u inspecteren we uw auto grondig om tot een eerlijke prijs te komen, die u gegarandeerd ontvangt nadat wij uw auto hebben verkocht óf er wordt een percentage afgesproken over het uiteindelijke verkoopbedrag. Wij bieden de koper tevens de mogelijkheid om een ander voertuig bij ons in te ruilen, waardoor de verkoopkans aanzienlijk wordt vergroot.

Waarom Kiezen voor consignatieverkoop bij HooG Selections?

Inkoper klassieke Porsches
image00001 (2)

Kies voor HooG Selections voor een vlekkeloze en lucratieve verkoop van uw klassieke auto via consignatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend consult en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw klassieker snel en tegen de beste prijs te verkopen. Vul onderstaand formulier in, doorloop de stappen en wij nemen contact met u op. Heeft u liever direct contact zonder het formulier in te vullen? Wij zijn bereikbaar op +31 85 043 05 86