COLLECTIE           GRAND OPENING ’23

Consignatieverkoop bij HooG Selections

Een auto verkopen is niet niks. Het is een tijdrovend proces waar veel aandacht en moeite in zit. Mensen willen komen kijken, willen een testrit maken en stellen u vele vragen. Zou het niet lekker zijn om dit allemaal uit handen te geven, zonder de controle te verliezen? Met onze consignatie verkoop mogelijkheden bieden wij u precies dat.

Benieuwd naar wat wij voor u zullen betekenen? Dat is alles wat met de verkoop van uw auto te maken heeft. Denk hierbij aan het onderhoud, de beschrijvingen, foto’s, actieve verkoop (zowel online als offline), onderhandelingen en administratieve werkzaamheden. Wij nemen u al het werk uit handen, maar houden u wel nauw betrokken bij alle belangrijke zaken. Zo blijft u in controle over de verkoop van uw oldtimer.

Tijdens zijn verblijf in onze showroom wordt uw auto zeer goed onderhouden en maken we professionele foto’s om de online verkoop te bevorderen. Daarnaast wordt onze showroom regelmatig bezocht door auto liefhebbers van over het hele land. Zo heeft u de best mogelijke kans tot een succesvolle verkoop.

Is consignatie verkoop iets voor mij?

Is de dag aangebroken dat u denkt: “ik wil mijn auto verkopen”? Dit kunt u om wat voor reden dan ook besluiten. Misschien is uw auto aan vervanging toe of wilt u gewoon een nieuwer model. Hoe dan ook, zodra u denkt: “ik wil van mijn auto af”, neemt u contact met ons op.

Wij kopen de auto graag van u over of helpen met de verkoop via onze showroom. “Ik wil mijn auto verkopen” verandert binnen een dag naar “Ik heb mijn auto verkocht”. En dat zonder kosten!

Zo werkt een consignatie verkoop

Consignatie verkoop betekent dat wij, tegen een laag percentage van de verkoopprijs, uw auto voor u zullen verkopen. Wij nemen de zorg van de auto uit uw handen, geven hem een prominente plek in onze showroom en bieden uw auto aan via verschillende online verkoop platformen.

In 3 maanden tijd proberen wij, samen met u, het maximale rendement te behalen met de verkoop van uw auto. Maar wat als uw bolide na deze periode niet verkocht is? Dan gaan we samen opzoek naar een haalbare oplossing.

Sit back and relax

Kiezen voor consignatie verkoop voor een oldtimer of youngtimer betekend een maximaal verkoop rendement zonder enige stress. Wilt u de mogelijkheden van consignatieverkoop bespreken met onze experts? Bel dan naar 0031 85 043 05 86 of stuur een mailtje naar info@hoogselections.nl

×