Komt u koffie bij ons drinken?

"Liefhebbers komen samen in het HooG Cafe, een ontmoetingsplek voor de jonge en oudere autoliefhebber"

Welkom bij het “HooG Café” van HooG Selections, dé ontmoetingsplaats voor alle autoliefhebbers!

Wij nodigen je graag uit om ons dagelijks geopende en vrij toegankelijke café te komen ontdekken, waar passie voor auto’s en gezelligheid samenkomen in een unieke setting. Neem plaats en laat je betoveren door het adembenemende uitzicht over onze wisselende en uitgebreide autocollectie, terwijl je geniet van een heerlijke kop Illy koffie, speciaal voor jou bereid.

Blader door onze originele autobrochures en verdiep je in de fascinerende wereld van auto’s terwijl je jezelf onderdompelt in de rijke geschiedenis van het automobiel. Of je nu een fervent autoliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een plek om te ontspannen, ons café biedt voor ieder wat wils.

Maar dat is nog niet alles! Het “HooG Café” staat ook open voor allerlei verschillende evenementen. Of je nu een vergadering, verjaardag, receptie of vriendendiner organiseert, wij bieden de perfecte setting om je gasten te verwelkomen en te genieten van een onvergetelijke ervaring.

Dus waar wacht je nog op? Kom langs en maak deel uit van de levendige autogemeenschap in het “HooG Café” van Autobedrijf HooG Selections. Of je nu komt om te genieten van de autocollectie, te ontspannen met vrienden of een speciaal evenement te organiseren, ons café belooft een ervaring die je keer op keer wilt herhalen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te genieten van de passie voor auto’s, één slok koffie tegelijk!

E-type
Diesel en Karoenja (behang)
Autoblad
Illy koffie
Openslaande deuren (behang)
Zithoek

Waarom u ons "HooG Café" zou willen bezoeken?

Hey Autoliefhebber!


Van dinsdag 23 juli tot en met 30 juli zijn wij niet in de showroom en kunnen we de telefoon ook niet opnemen.
Wij zijn namelijk even op vakantie om de mooiste auto’s in Europa te bezoeken!

Bedankt voor uw begrip. Vanaf 31 juli staan we weer voor u klaar!

Met vriendelijke groet,

Team HooG Selection 

 

Dit zal sluiten in 20 seconden