COLLECTIE

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rally GCCC

april 7

GCCC2

Op zondag 7 april 2024 zal er een rally plaatsvinden, georganiseerd door de Gay Classic Car Club (Benelux), beter bekend als GCCC. De GCCC is sinds 17 mei 1992 actief en is opgericht met als doel de belangstelling voor historische, klassieke en bijzondere auto’s onder homoseksuele mannen en vrouwen te stimuleren en te coördineren.

De GCCC is uitgegroeid tot een gemeenschap van meer dan 300 enthousiaste leden, die de onderlinge band versterken en bijdragen aan een positieve sfeer tijdens alle evenementen. Het enthousiasme van de leden is ongeëvenaard en dat is voelbaar bij elke bijeenkomst.

Tijdens de aanstaande rally op 7 april 2024 zal een tussenstop worden gemaakt bij ons in de showroom in Katwijk. Hier zullen diverse klassieke auto liefhebbers samenkomen om de collectie aan auto’s te bewonderen, terwijl ze genieten van een warm kopje koffie of thee.

We nodigen ook andere auto clubs van harte uit om contact met ons op te nemen en de showroom van HooG Selections als locatie voor hun evenementen te overwegen. Het is een geweldige plek om samen te komen, passie voor zowel klassieke auto’s als bijzondere youngtimers te delen en nieuwe vriendschappen te sluiten binnen de auto- en liefhebbersgemeenschap. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen een onvergetelijk evenement te creëren.

Gegevens

Datum:
april 7
Site:
https://gccc.nl/stoom-op-de-bollen