Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rally De Oude Schicht

april 13

Schicht

Op zaterdag 13 april 2024 zal er een rally plaatsvinden, georganiseerd door ‘De Oude Schicht’, een trotse auto club die deel uitmaakt van de herenclub ‘Sociëteit de Witte’. Sociëteit de Witte is de oudste herensociëteit van Den Haag, opgericht in 1748. Het is een exclusieve club waar leden uit diverse sectoren samenkomen, zoals politiek, zaken en cultuur. De sociëteit biedt een verfijnde omgeving voor sociale bijeenkomsten en culturele evenementen. Het lidmaatschap van ‘Sociëteit de Witte’ staat bekend als een teken van maatschappelijke en intellectuele betrokkenheid in de Haagse samenleving.

Deze rally belooft een dag vol avontuur te worden, waarbij klassieke auto’s en gepassioneerde bestuurders samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. De rally zal zijn hoogtepunt bereiken bij de showroom van HooG Selections. Hier kunnen de deelnemers niet alleen genieten van de prachtige collectie auto’s, maar ook ontspannen met een warm kopje koffie of thee, omringd door gelijkgestemde enthousiastelingen.

We willen andere auto clubs ook van harte uitnodigen om HooG Selections te overwegen als locatie voor hun toekomstige evenementen. Het is een plek die niet alleen historische auto’s eert, maar ook de passie en toewijding van de liefhebbers viert. Laten we samen de passie voor klassieke auto’s delen en een onvergetelijke dag beleven op deze prachtige locatie.

Gegevens

Datum:
april 13