De garantie van
HooG Selections

Een goede garantie:
Verzekerd de weg op

Het is een jeugddroom van velen: het kopen en opknappen van een oldtimer (een auto die ouder is dan 25 jaar) of youngtimer (een auto van 15-25 jaar oud). Toch is er slechts een selecte minderheid die het daadwerkelijk doet. Niet zo vreemd. Oldtimers en youngtimers zijn vaak niet goedkoop, terwijl het opknappen en onderhouden van zo’n klassieke auto best een intense en kostbare klus is waar wel wat vrije uurtjes in gaan zitten.

Omdat zeker een oldtimer een kostbaar project van passie is, verdient het aanbeveling om bij de aanschaf van een dermate bijzonder voertuig niet over één nacht ijs te gaan. Een goed aankoopadvies helpt u bij het kopen van de oldtimer die u een leven lang plezier verschaft.

Waar wij graag garant voor staan:

Een van de grootste luchthavens van Europa is Schiphol. Schiphol is vanuit nagenoeg  elke plek in de wereld bereikbaar. De luchthaven is ongeveer op 25 minuten rijden van HooG Selections. Voor vervoer via het openbaar vervoer geldt een reistijd van ongeveer 1 uur.

Garantie oldtimers en youngtimers

The Hague Airport is de luchthaven die in Rotterdam gelegen is. Dit vliegveld is voor gangbaar voor de meeste vluchten binnen Europa. De luchthaven is ongeveer 40 minuten rijden van HooG Selections. Voor het openbaar vervoer geldt een reistijd van ongeveer anderhalf uur.

Heeft u een vraag of opmerking?

Bij HooG Selections werken wij dagelijks hard om onze klantenservice te verbeteren. Daarom vinden wij het fijn als u met vragen zit of een opmerking wilt plaatsen. Laat ons u helpen!

Heeft u nog vragen? Bel dan gerust naar 0031 85 043 05 86 of stuur een mailtje naar info@hoogselections.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen.

Telefoonnummer

E-mailadres

Socials