Overnachten bij ons in de buurt

De showroom van HooG Selections bevindt zich zo’n 3 kilometer van het strand van Katwijk. Daarnaast zijn er verschillende natuurgebieden in de buurt en is de historische stad Leiden op 10 minuten afstand. Zo is er ruimte voor sportieve rijders, natuur- en cultuurliefhebbers.

Wij hebben een drietal hotels geselecteerd variërend van hotels aan zee, in een natuurgebied en midden in de stad. De hotels bevinden zich allemaal in een straal van maximaal 20 minuten rijden.

Fletcher Boutique Hotel Duinoord

Laat u verrassen door de ongeëvenaarde rust en ruimte en onze hartverwarmende service. Gelegen op een bijzondere locatie in Vrouwenpolder, Zeeland. Boek tegen de laagste prijs. Aan het strand. Gratis annuleren. Heerlijk dineren. Wakker worden aan zee.

Grand Hotel Huis Ter Duin

Gelegen op het hoogste duin van Noordwijk is Grand Hotel Huis ter Duin de ultieme get away aan zee: uitwaaien op het strand, culinair genieten en ontspannen in de spa. Gastvrijheid, perfectie en superieure service maken dit hotel tot een unieke locatie.

Boutique Hotel D'Oude Morsch

Slapen, ontbijten, lunchen, of ongestoord werken? Boutique Hotel d’Oude Morsch is een historisch, maar toch eigentijds hotel aan de rand van het centrum van Leiden. U geniet hier van een relaxte sfeer. Met de winkelstraat, musea en het station in de buurt bent u overal dichtbij

Heeft u een vraag of opmerking?

Bij HooG Selections werken wij dagelijks hard om onze klantenservice te verbeteren. Daarom vinden wij het fijn als u met vragen zit of een opmerking wilt plaatsen. Laat ons u helpen!

Heeft u nog vragen? Bel dan gerust naar 0031 85 043 05 86 of stuur een mailtje naar info@hoogselections.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen.