Jensen oldtimers

"Het karakter van een oldtimer draagt bij aan het authentieke gevoel van autorijden"

Jensen oldtimers bij HooG Selections

Jensen Motors, een gerenommeerde fabrikant van luxe auto’s, werd beroemd door de productie van de iconische Jensen Interceptor. Het bedrijf werd opgericht door de broers Alan en Richard Jensen. De Interceptor, een vlaggenschipmodel, werd geliefd om zijn krachtige V8-motor en elegante design. Tijdens de tweede wereldoorlog werd de productie tijdelijk stilgelegd, maar daarna hervatte Jensen zijn succesvolle samenwerking met bekende merken om auto’s van topkwaliteit te leveren.

In dit blog bespreken we de geschiedenis van de populairste Jensen oldtimer modellen, de betrouwbaarheid van deze klassieke auto’s en welke Jensen oldtimers u kunt vinden bij HooG Selections. Voor de liefhebbers van klassieke auto’s en Jensen oldtimers kunt u ons huidige aanbod van Jensen oldtimers vinden onderaan deze pagina.

Diesel

Diesel Waardenburg

Verkoopadviseur

image00001 (2)

Populairste Jensen oldtimer modellen

Een van de meest iconische modellen van Jensen Motors is de Jensen Interceptor. Gelanceerd in de jaren 60, staat de Jensen interceptor bekend om zijn krachtige V8motor en luxe interieur. De Jensen Interceptor, zowel beschikbaar als coupé en cabriolet, heeft een blijvende aantrekkingskracht onder oldtimer verzamelaars.

Een ander geliefd model is de Jensen FF, de eerste productieauto met vierwielaandrijving en een antiblokkeersysteem. Dit innovatieve model was zijn tijd ver vooruit en wordt vandaag de dag gewaardeerd om zijn technologische vooruitgang.

Daarnaast is er de Jensen 541, een stijlvolle GT-auto die indruk maakt met zijn glasvezel carrosserie en aerodynamische vormgeving. Elk van deze modellen vertegenwoordigt een stuk automobielgeschiedenis en biedt een unieke rijervaring voor de liefhebber van klassieke auto’s.

Betrouwbaarheid van Jensen oldtimers

Jensen oldtimers staan bekend om hun solide constructie, maar zoals bij alle klassieke auto’s is onderhoud cruciaal voor hun betrouwbaarheid. De voertuigen werden oorspronkelijk gebouwd met hoogwaardige materialen, wat bijdraagt aan hun duurzame levensduur. Echter, de beschikbaarheid van (originele) onderdelen kan een uitdaging zijn. Gelukkig vormen eigenaren en liefhebbers van Jensen oldtimers een hechte club waar ze kennis en onderdelen kunnen delen om hun voertuig in een topconditie te houden. Dit netwerk van liefhebbers en experts helpt om deze iconen op de weg te houden.

Onderhoudskosten kunnen variëren afhankelijk van het model en de staat van de oldtimer, maar eigenaren moeten rekening houden met regelmatige inspecties en reparaties om optimale prestaties te garanderen. De investering in tijd en geld wordt echter ruimschoots beloond met de unieke rijervaring en de historische waarde van een Jensen oldtimer.

Jensen oldtimer te koop bij HooG Selections

Bij HooG Selections vindt u een zorgvuldig geselecteerde collectie oldtimers, perfect voor de veeleisende verzamelaar. Momenteel hebben we meerdere modellen beschikbaar. Deze voertuigen worden geleverd met gedetailleerde onderhoudsgeschiedenissen en lage kilometerstand, wat hun waarde op de markt verhoogt.

Elk voertuig wordt grondig geïnspecteerd en voorbereid door onze experts om ervoor te zorgen dat u een betrouwbare en goed onderhouden klassieker ontvangt. Wij hebben echter niet altijd een Jensen oldtimer op voorraad. Is dit het geval, neem dan alsnog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om u te ondersteunen in uw zoektocht en aankoopproces. Bezoek altijd even onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare modellen en ervaar zelf de tijdloze charme van onze oldtimers.

STUK VOOR STUK OP KWALITEIT GESELECTEERD

Onze collectie Jensen oldtimers

"Wij kopen graag uw Jensen oldtimer of andere bijzondere auto. Voor onze collectie zijn wij altijd op zoek naar nieuw aanbod afkomstig van liefhebbers!"

Hey Autoliefhebber!


Van dinsdag 23 juli tot en met 30 juli zijn wij niet in de showroom en kunnen we de telefoon ook niet opnemen.
Wij zijn namelijk even op vakantie om de mooiste auto’s in Europa te bezoeken!

Bedankt voor uw begrip. Vanaf 31 juli staan we weer voor u klaar!

Met vriendelijke groet,

Team HooG Selection 

 

Dit zal sluiten in 20 seconden