Luchthavens bij ons in de buurt

HooG Selections is door de centrale ligging west Nederland goed bereikbaar vanaf diverse vliegvelden met talloze internationale en intercontinentale verbindingen. Desgewenst kunnen wij vervoer voor u regelen van- of naar een van onderstaande luchthavens.

Schiphol

Een van de grootste luchthavens van Europa is Schiphol. Schiphol is vanuit nagenoeg  elke plek in de wereld bereikbaar. De luchthaven is ongeveer op 25 minuten rijden van HooG Selections. Voor vervoer via het openbaar vervoer geldt een reistijd van ongeveer 1 uur.

The Hague Airport

The Hague Airport is de luchthaven die in Rotterdam gelegen is. Dit vliegveld is voor gangbaar voor de meeste vluchten binnen Europa. De luchthaven is ongeveer 40 minuten rijden van HooG Selections. Voor het openbaar vervoer geldt een reistijd van ongeveer anderhalf uur.

Heeft u een vraag of opmerking?

Bij HooG Selections werken wij dagelijks hard om onze klantenservice te verbeteren. Daarom vinden wij het fijn als u met vragen zit of een opmerking wilt plaatsen. Laat ons u helpen!

Heeft u nog vragen? Bel dan gerust naar 0031 85 043 05 86 of stuur een mailtje naar info@hoogselections.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen.