Werkplaats

De werkplaats van HooG Selections

HooG Selections is door de centrale ligging west Nederland goed bereikbaar vanaf diverse vliegvelden met talloze internationale en intercontinentale verbindingen. Desgewenst kunnen wij vervoer voor u regelen van- of naar een van onderstaande luchthavens.

Moderne technologie
Ouderwetse kennis

Herstel aan uw klassieker moet u eigenlijk direct laten uitvoering wanneer u schade heeft. Om deze reden zorgen wij ervoor dat u altijd op korte termijn bij ons terecht kan.

Belangrijk is om bij schadeherstel klassieker niet te lang te wachten in verband met eventuele roestvorming. Want door schade aan de autolak is het blanke staal vaak niet meer beschermd en is de klassieke auto erg gevoelig voor roest.

Onze dienst schadeherstel klassieker is erg divers. Van schadeherstel van een bumperdeel tot het overspuiten van uw klassieker. U kunt er voor bij ons terecht. Wij nemen het gehele traject uit handen, van (overdekt)transport tot het zoeken van onderdelen en aflevering.

Kies uw behandeling en plan deze direct in

Bij HooG Selections werken wij dagelijks hard om onze klantenservice te verbeteren. Daarom vinden wij het fijn als u met vragen zit of een opmerking wilt plaatsen. Laat ons u helpen!

Heeft u nog vragen? Bel dan gerust naar 0031 85 043 05 86 of stuur een mailtje naar info@hoogselections.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen.

Telefoonnummer

E-mailadres

Socials