Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rally Porsche Club Holland

juni 23

Porsche

Op zondag 23 juni 2024 zal de Porsche Club Holland een rally organiseren die van start gaat bij onze showroom in Katwijk. De Porsche Club Holland, opgericht in 1956, behoort tot een van de oudste Porsche clubs ter wereld en telt ongeveer 200 leden, allemaal gepassioneerde eigenaren van verschillende typen Porsches.

De club staat bekend om haar focus op rijervaring en rijvaardigheid. De evenementen die worden georganiseerd zijn voornamelijk gericht op het rijden, met rijvaardigheidstrainingen, sportieve evenementen zoals slalom- en circuitrijden, toerevenementen en puzzelritten.

De Porsche Club Holland rally vanuit HooG Selections belooft een mooie dag te worden voor alle deelnemers, met prachtige Porsches die samenkomen voor een dag vol plezier en passie voor deze iconische auto’s.

We nodigen ook andere auto clubs van harte uit om contact met ons op te nemen en de showroom van HooG Selections als locatie voor hun evenementen te overwegen. Het is een geweldige plek om samen te komen, passie voor zowel klassieke auto’s als bijzondere youngtimers te delen en nieuwe vriendschappen te sluiten binnen de auto- en liefhebbersgemeenschap. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen een onvergetelijk evenement te creëren.

Gegevens

Datum:
juni 23