Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rally Volvo Club

juni 22

Volvo

Op zaterdag 22 juni 2024 zal de Volvo Club Nederland een rally organiseren die van start gaat bij onze showroom in Katwijk. De Volvo Club Nederland is een gemeenschap van enthousiaste Volvo-liefhebbers die hun passie voor dit iconische automerk delen.

De Volvo Club Nederland is een actieve vereniging met een rijke geschiedenis en een sterke band met Volvo-eigenaren en -liefhebbers in Nederland. De club biedt een scala aan activiteiten en evenementen voor haar leden, van technische bijeenkomsten en ritten tot sociale ontmoetingen en gezinsvriendelijke evenementen.

De rally op 22 juni belooft een fantastische gelegenheid te worden voor Volvo-liefhebbers om samen te komen, mooie routes te rijden en van elkaars gezelschap te genieten. De start bij HooG Selections voegt een extra dimensie toe aan het evenement, met de prachtige collectie auto’s die hier te bewonderen is.

We nodigen andere enthousiaste auto clubs van harte uit om het voorbeeld van de Volvo Club Nederland te volgen en hun evenementen te organiseren bij HooG Selections. Het is een geweldige locatie om samen te komen, de passie voor auto’s te delen en nieuwe vriendschappen te sluiten binnen de auto- en liefhebbersgemeenschap.

Gegevens

Datum:
juni 22