Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rally Young Enthusiasm

april 14

Young

Op zondag 14 april 2024 zal de Young Enthusiasm rally van start gaan, een speciale rally medegeorganiseerd door onze hoofdverkoper Diesel Waardenburg. Deze rally is ontworpen om de jonge generatie klassieke auto- en youngtimerliefhebbers in de schijnwerpers te zetten, hen bij elkaar te brengen en nieuwe contacten te laten leggen binnen deze boeiende gemeenschap.

De rally zal beginnen vanaf de showroom van HooG Selections, waar prachtige klassieke auto’s en youngtimers te bewonderen zijn. Diesel Waardenburg en het team van HooG Selections zijn verheugd om deze bijzondere gebeurtenis te hosten en een platform te bieden voor enthousiaste jonge autoliefhebbers om hun passie te delen en nieuwe vriendschappen te sluiten.

De Young Enthusiasm rally belooft een dag vol plezier, avontuur en natuurlijk fantastische auto’s te worden. Het is een geweldige kans voor jonge liefhebbers om samen te komen, ervaringen te delen en te genieten van het rijden in klassieke en bijzondere auto’s.

We nodigen alle jonge enthousiastelingen uit om deel te nemen aan deze rally en deel uit te maken van een groeiende gemeenschap van gepassioneerde autoliefhebbers. Samen kunnen we een onvergetelijke dag beleven en de liefde voor klassieke auto’s en youngtimers vieren!

Ben jij ook geïnteresseerd in het deelnemen aan deze rally? Mail dan naar infoyoungenthusiasm@gmail.com

Gegevens

Datum:
april 14