Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TVR Car Club Seizoensopening

april 21

TVR

Op zondag 21 april 2024 zal de TVR Car Club Holland seizoen opening plaatsvinden, een bijzondere bijeenkomst die mede georganiseerd wordt door onze hoofdverkoper Diesel Waardenburg. Deze clubdag is speciaal ontworpen voor de enthousiaste autoliefhebbers van TVR, het eigenzinnige automerk dat veel bewonderaars kent binnen de autowereld.

De TVR Car Club Holland is een club van gepassioneerde autoliefhebbers die hun liefde voor TVR delen. Elk lid heeft zijn eigen redenen om een TVR te rijden, variërend van de unieke styling en het brute vermogen tot het fantastische geluid en het plezier van het rijden.

De club heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren ’70, toen oprichters Anton van de Logt en Axel Tenkink de basis legden voor de TVR Car Club. Sindsdien heeft de club vele evenementen georganiseerd, waaronder de legendarische Continental Meetings op het circuit van Zolder. De leden van ‘Blackpool aan den Rijn’ zullen natuurlijk ook aanwezig zijn.

De TVR Car Club Holland zal hun evenementen seizoen openen op 21 april vanuit de showroom van HooG Selections. TVR-liefhebbers zullen samenkomen om hun passie te delen, ervaringen uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen. Het belooft een dag vol plezier en gezelligheid te worden, met een speciale focus op het eigenzinnige karakter van TVR-auto’s en de gemeenschap eromheen.

We nodigen alle TVR-liefhebbers, en natuurlijk alle andere klassieke autoliefhebbers, van harte uit om deel te nemen aan deze bijzondere dag en samen met gelijkgestemden te genieten van alles wat voornamelijk TVR te bieden heeft. Het wordt een dag om niet te missen voor alle fans van dit unieke automerk!

Gegevens

Datum:
april 21