U wilt de perfecte auto?
Plaats een zoekopdracht

U als autoliefhebber weet dat de meeste bijzondere en exclusieve auto’s achter gesloten deuren staan. Eigenaren hiervan lopen vaak niet te koop met het bezit hiervan, laat staan dat ze bij een eventuele verkoop de auto publiceren op internet en dit publiekelijk maken. 

Bent u opzoek naar iets specifieks? Iets dat je niet zomaar overal tegenkomt? Iets wat achter die metaforische deuren staat?  Dan openen wij deze graag voor u, zodat u alleen nog maar plaats hoeft te nemen achter het stuur van uw soon-to-be droomauto. 

Binnen ons netwerk vinden wij de auto die u zoekt!

U als liefhebber houdt de markt uiteraard zelf scherp in de gaten maar samen zien we meer. Wanneer u onderstaand formulier zo uitgebreid mogelijk invult nemen wij contact met u op als wij iets voorbij zien komen wat aan uw wensen voldoet. 

Zelf uw auto zoeken, lees onze handige tips

De zoektocht naar de klassieke wagen van uw dromen is niet altijd een makkelijke. De aanschaf kan een flinke hap uit uw spaarrekening nemen, terwijl het onderhouden van een oldtimer veel werk is. Met een goed aankoopadvies voor een oldtimer haalt u het maximale plezier en rendement uit uw klassieke auto. Doe uw voordeel met de volgende aankooptips en -trucs.

Categoriseer oldtimers

Het helpt vaak ook om bij het aankoopadvies voor een oldtimer of youngtimer auto’s in te delen in categorieën die iets zeggen over de staat en kwaliteit. Vaak gaat het om de onderstaande categorieën:

De perfecte auto. Deze vertoont weinig tot geen sporen van roest of beschadiging en heeft niet enorm veel kilometers op de teller.

Een zeer goede auto heeft misschien iets meer kilometers op de teller staan en vertoont lichte gebruikssporen, maar heeft geen mega-opknapbeurt nodig.

Een goede auto heeft wat slijtagesporen en wellicht behoorlijk wat kilometers op de teller, maar is voor de fanatieke restaurateur nog om te bouwen tot een nagenoeg perfecte auto.

Een auto in redelijke staat is volgens ons aankoopadvies voor oldtimers eigenlijk de ondergrens. Met veel liefde en aandacht is er nog iets moois van te maken, maar het is verstandig om af te zien van auto’s die lager op de kwaliteitsschaal staan.

Tip: "Breng een expert mee bij aanschaf oldtimer"

Breng een expert mee bij het kopen van een oldtimer of youngtimer. Zo iemand kent alle ins en outs van een auto en kan de prijs veelal flink drukken, zodat u meer tijd en geld overhoudt om onder de motorkap te kruipen.

Veel beginnende kopers schrikken bijvoorbeeld terug voor oldtimers of youngtimers die veel kilometers op de teller hebben. Toch zegt dit niet alles. De kwaliteit van een merk of model is vaak bepalender.

Pluk de vruchten van een solide zoekopdracht

Een goed aankoopadvies voor een oldtimer of youngtimer kan u behoeden voor een slechte aankoop en zorgen voor de ideale match tussen u en de gewenste auto. Hopelijk helpen de bovengenoemde tips en trucs u een flink eind op weg! 

Wilt u een zoekopdracht plaatsen om zo onze experts aan het werk te zetten? Dan belt u naar 0031 85 043 05 86 of stuur een mailtje naar info@hoogselections.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen.