Exclusieve
oldtimer kopen

Exclusive buy a classic car ?

Wilt u een exclusieve oldtimer kopen voor uw autocollectie? Dat is niet altijd even gemakkelijk. Exclusieve oldtimers worden niet meer geproduceerd en worden door hun exclusiviteit niet snel doorverkocht. HooG Selections uit Katwijk helpt u graag met het kopen van een exclusieve oldtimer. Maak gebruik van onze expertise en netwerk en vind uw gewenste oldtimer.

Schakel onze hulp in om een exclusieve oldtimer te kopen

Geef ons een zoekopdracht mee, wanneer u nergens uw gewenste exclusieve oldtimer kunt kopen. In ons brede netwerk gaan wij graag voor u op zoek. Wij houden voor u in de gaten, wanneer er nieuwe klassieke wagens op de markt komen. Dan lichten we u vervolgens zo snel mogelijk in, zodat er als een van de eerste bijbent. Wij voorzien u graag van:

Zo betaalt u bij het kopen van een exclusieve oldtimer niet te veel voor wat hij waard is.

Stuur een e-mail voor advies of kom langs in de showroom

Het is bij ons ook mogelijk om dure auto’s te huren. Dus wilt u graag een exclusieve oldtimer kopen of huren? Neem dan nu contact met ons op en stuur een e-mail naar info@hoogselections.nl voor eventuele vragen. Ons team aan gepassioneerde vakmensen voorziet u zo snel mogelijk van deskundig advies op maat.

Telefoonnummer

E-mailadres

Socials

Hey Autoliefhebber!


Van dinsdag 23 juli tot en met 30 juli zijn wij niet in de showroom en kunnen we de telefoon ook niet opnemen.
Wij zijn namelijk even op vakantie om de mooiste auto’s in Europa te bezoeken!

Bedankt voor uw begrip. Vanaf 31 juli staan we weer voor u klaar!

Met vriendelijke groet,

Team HooG Selection 

 

Dit zal sluiten in 20 seconden