COLLECTIE

Klassieke auto
kopen

Wilt u een klassieke auto kopen?
Onze experts helpen u verder.

Klassieke auto’s zijn vaak fabelachtige stukjes vakwerk die een enorme aantrekkingskracht uitoefenen op talloze autoliefhebbers. Of u nu houdt van de snelheid en het design van een klassieke Porsche, de kracht en robuustheid van een Mercedes-terreinwagen of de luxe van een klassieke BMW-cabrio: de markt voor klassieke wagens is volop in beweging en herbergt diverse interessante opties voor elke autofanaat.

Mooie collectie klassieke auto’s

Ons bedrijf heeft een mooie collectie klassiekers en youngtimers. Deze collectie herbergt verschillende typen auto’s van diverse toonaangevende merken. En natuurlijk bent u van harte welkom om langs te komen, om zo te  genieten van deze fraaie stukjes autovakkunst in de ambiance van onze prachtige showroom met uiteenlopende kunstwerken.

Kopen en verkopen van klassieke wagens

Bij HooG Selections bent u aan het juiste adres voor het kopen en verkopen van uw klassieke wagen. Want heeft u een klassieke auto die u wilt verkopen? Dan bieden wij u een faire en marktconforme prijs. Mensen die bij ons een klassieke wagen willen kopen kunnen rekenen op een concurrerende prijs en persoonlijk contact tijdens het hele oriëntatie- en aankoopproces. Bent u op zoek naar een specifiek model klassieke wagen? Dan kunt u bij ons ook vrijblijvend een zoekopdracht plaatsen. Hiermee zal uw droomauto snel gevonden worden.

Contact

Wij helpen u graag bij het vinden van de klassieke auto van uw dromen, zoals een BMW-cabrio. Wilt u meer weten over onze diensten en collectie, of wilt u eens een kijkje nemen in onze showroom?  Bel dan gerust naar 0031 85 043 05 86 of stuur een mailtje naar info@hoogselections.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen.

Telefoonnummer

E-mailadres

Socials